Някой да не е разбрал? Борисов е държавата, а Пеевски е най-чистият в тази държава!

Пеевски е най-чистият човек в България. Това го казват всички институции и служби – прокуратура, НАП, КПКОНПИ, Министерство на правосъдието, ДАНС и ВСС. Всички тези институции бяха сезирани от БОЕЦ през последните пет години със сигнали за корупция, незаконно придобито имущество, конфликт на интереси и злоупотреба с власт и винаги отговора бе един и същ – Пеевски е чист като сълза, в България корупция няма. Така , както и по сигнала на БОЕЦ за откраднатите 16 милиарда ДДС прокуратурата установи, че виновни няма, дори данни за престъпление няма. И парите ги няма.

(Пеевски- най-чистият в страната)
През януари тази година се създаде и новата Комисия за противодействие на корупцията. На 23.01.2018г. в първият работен ден на Комисията, БОЕЦ внесохме и първият сигнал до КПКОНПИ срещу Пеевски за разследване на произхода на средствата, с които той за една година от собственик на стар Опел с една депутатска заплата стана официално мултимилионер и собственик на редица активи и медии. Обявихме внасянето на сигнала публично и заявихме, че го правим без очаквания за справедливост и реално разследване, а с единствената цел да разобличим КПКОНПИ, като поредната структура създадена от мафията за да защитва интересите на мафията. Поредната имитация за борба с корупцията и поредната бухалка за разправа с непримиримите.

(Пламен Георгиев – КПКОНПИ, „Пеевски – най-чистият в страната“)
И доказахме своите твърдения. За пет месеца от работата на КПКОНПИ бяхме свидетели на различни показни акции, тип „Цв. Цветанов“ срещу селски кметове и неудобни за властта хора, като големите и сериозни сигнали за корупция не бяха във фокуса на тяхната дейност. Защото е лесно да държиш Иванчева пет часа с белезници и без адвокат на тротоара. Трудното е да разследваш истинските мафиотски босове. А когато те са и твои господари е невъзможно да ги разследваш. Доказано.
Пеевски се оказа недосегаем за всички власти и институции в държавата. А държавата, това е Бойко Борисов. Той самият го казва.
На 05.06.2018г. на Конференция посветена на борбата с корупцията, докато Пламен Георгиев, шефа на КПКОНПИ обясняваше що е то корупция, трябваше да бъде прекъснат от Георги Гергиев от БОЕЦ и да му бъде зададен директно въпроса – Какво се случва със сигнала на БОЕЦ срещу Пеевски?! Въпроса  провокира и медиите, които настояха за отговор и Пламен Георгиев бе принуден да каже, че проверката е приключила още преди два месеца, но ще обявят резултатите след няколко дни, отказвайки да каже истината в момента.
Тази седмица КПКОНПИ и лично шефа и Пламен Геогиев обявиха, че проверката сещу Пеевски е приключила без данни за извършени престъпления, че Пеевски е най-проверяваният и чист човек в страната и един от най-големите данъкоплатци! Алелуя! Важна част от изявлението на Пламен Георгиев, което надхвърли по мисловна плътност  изказванията на колегата му Иван Гешев,  са думите му „„Делян Пеевски е или най-проверяваният и най-чистият човек в държавата, или има много добри адвокати и счетоводители“. Така и не разбрахме кое от двете е истината. А това бе целта на сигнала ни. КАКВО ТОГАВА СА ПРОВЕРИЛИ И УСТАНОВИЛИ КПКОНПИ?!
Остават и още няколко въпроса без отговор!
Защо Пламен Георгиев кри два месеца резултатите от проверката срещу Пеевски и трябваше БОЕЦ да се сблъскаме публично с него, за да го принудим да проговори?
Защо КПКОНПИ не съобщиха какъв е резултата от проверката срещу Прокурорите Бецова и Стоев, които също бяха обек на нашият сигнал, заедно с Пеевски?
Защо БОЕЦ не бяхме уведомени, като вносители на сигнала за резултатите, не бяхме потърсени за допълнителна информация и сведения (с каквато разполагаме)?
Остана без отгово и най-важният въпрос – КАКЪВ Е ПРОИЗХОДА НА СРЕДСТВАТА НА ПЕЕВСКИ?
Това, че е плащал данъци не обяснява от къде са му парите! 
Това, че Пламен Георгиев не е намерил несъответстия между приходите и разходите на Пеевски не дава отговор на въпроса, ОТ КЪДЕ СА ПРИХОДИТЕ НА ПЕЕВСКИ? 
Едно важно нещо обаче всички разбраха! В държавата на мафията, Пеевски е най-чистият човек. Пеевски и мафията са недосегаеми за всички институции и власти в страната докато Борисов и Цацаров управляват. БОЕЦ доказахме, че държавата е тотално превзета и подчинена на мафията и нейните босове. Подчинена държава, подчинена прокуратура, подчинени медии. Затова и нито една телевизия не посмя да назове името на БОЕЦ, като вносители на сигнала срещу Пеевски! Всеки опит за борба с корупцията и мафията през институциите е обречен. Всеки опит за реална съдебна реформа и демафиотизация на държавата, докато Пеевски, Борисов и Цацаров са начело на държавата и контролират нейните институции и служби е обречен.

(От ляво на дясно – Държавата, Чистача на държавата, Най-чистият в държавата)

Нито сигнали, нито жалби, нито мирни протести и демонстрации могат да доведат до положителни резултати и промени. Доказано!  Защото срещу себе си вместо институции , които да защитават общественият интерес и да служат на гражданите, имаме мафиотски бригади обслужващи интересите на своите господари и наказващи непримиримите и свободолюбивите. Имаме власт неспособна да реши дори един проблем на обществото, защото тя служи единствено за забогатяване на властимащите и осигуряване на тяхната сигурност и безнаказаност. Милиони се харчат за охраната на Пеевски и Доган, а за децата с увреждания пари няма. Посегнаха дори на Ваня Рибчева, майката на загиналият в Ласковец командос Емил Шарков, опитвайки се да я изхвърлят от жилището и. Защото мафията и държавта на мафията не търпят смелите и борещите се за Истината и справедливост!
Остана ни само един начин. Да излезем в открит сблъсък с мафията на площадите в битка да си върнем държавата. Общ протест на всички, запазили стремежа си към свобода и осъзнаващи нуждата от действия срещу злото превзело държавата ни. Гражданите срещу мафията. Те имат власт и пари, ние имаме само себе си, свободата си и мечтите си да живеем в свободна и демократична държава. А за мечтите и свободата си трябва сами да се преборим, няма кой друг да го направи вместо нас.
Скоро БОЕЦ ще излезем на площадите. И когато излезем ни последвайте, гражданското общество и свободните и независми медии, остахме единствената сила, която да се противопостави на властта на мафията! Обречени сме да спечелим тази битка, няма вечни диктатури. Но цената, която плащаме за всеки ден, през който ни управляват мафиоти, мутри и ченгета е жестока! Излизаме. Когато гражданите осъзнаят силата си, няма какво да ни спре.

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

loading...