НЯКОЙ РАЗБРА ЛИ, какво каза Борисов в БТВ?

Мисълта му прекъсваше и „клапчеше“, като плочка на Графа. От харизмата е останало само спаружен бабитлък и зле прикрит страх.

Запомних оценката му за Цацаров, че е осъществил един „успешен мандат“. Нито един обвинен и осъден за корупция по вискоите етажи на властта за седем години е успех, за който Борисов трябва да му бъде благодарен. Най-корумприната и бедна държава в Европа отчита, като успех липсата на борба с корупцията.

Нормално, когато на върха на държавата стои мафията, превърнала корупцията и схемаджийството в стил на управление. Същата мафия прервърна и прокуратурата в своя бухалка и обслужваща структура.
Борисов заяви, че и сега работи добре с Гешев и че прокуратурата трябва да бъде оставвена сама да си избере главният прокурор. Преведено това означава „Там Пееввски реди нещата и не само аз, а никой не трябва да се бърка на госсподаря“.

Това, което имаме за премиер е марионетка, чиито конци са се оплели около шията му и е все по-видно КОЙ дърпа конците. Борисов предаде и продаде държавата на ДПС и Пеевски. Вече е ненужен, вече няма какво повече да им даде, вече е пътник.

Оставаме гражданите, които да спрем налагащата се диктатура на мафията. На 24.10 в 9.30ч. – денят на избора на Гешев – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС. СТОП ГЕШЕВ.
БОЕЦ ще бъдем там.
#СТОПГЕШЕВ
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

България Обединена с Една Цел