Нямаме време, Кириле. Дано го осъзнаваш. Докато си играете на политици мафията действа

Е, НЯМА да ръкопляскам.
Жалко за Kiril Petkov. Цветанка Ризова си пречупи езика и го попита директно за сигнала на БОЕЦ за снимките на Гешев и връзката му с фалита на КТБ. И Кирил, който няколко пъти се помоли отново на Гешев да си подаде оставката вместо да реагира и развие темата той я покри! НИТО ДУМА НЕ ОБЕЛИ! Лично е сезиран, запознат е с доказателствата и мълчи.

Жалко, Кириле. Докато се молиш на Гешев , докато си гостувате и играете поредните тъжни театрални пиарски постановки народа ще се удави отново в блатото на разочарованието и апатията. Знаеш, че няма да го позволим.

БОЕЦ поставихме тема и информация, която не просто ще доведе до отстраняването на Гешев, а до освртляеане разграждане на целия корупционен, мафиотски модел и на участниците. И ти мълчиш. Не смееш дори да споменеш сигнала срещу Гешев и името на БОЕЦ.

Това не е бизнес, Кириле. А война и се води по правилата на войната. Срещу нас имаме враг способен на всичко дори и на убийства. Ти не го знаеш и може да се подсмихваш, но ние го знаем защото сме го изпитвали на гърба си много пъти. Ако те е страх, или не знаеш как, обърни се към гражданите, БОЕЦ знаем и можем да водим и спечелим тази битка. Уж искаш да се бориш срещу корупцията, а умишлено игнорираш най старата и активна антикорупционна организация в страната , игнорираш и сигналите ни срещу най важния слуга и пазител на мафията. И му се молиш да подава оставка. Така не става. Този трябва да бъде отстранен и белезници на ръцете.

И за финал. Нямаме време, Кириле. Дано го осъзнаваш. Докато си играете на политици мафията действа.
БОЕЦ продължаваме битката, а когато си готов и ако искаш да се включиш, чакаме те на барикадите и фронта. Поне не ни пречете.
Ще се преборим с всичко.
#БОЕЦ