Нямате представа как презирам лицемерите,особено овластените!

Нямате представа как презирам лицемерите,особено овластените! Не мога да ги дишам. Задушават ме.

Няма по-голяма обществена напаст, от калинките, монтирани с партийно усърдие във Висшия съдебен съвет. От тях, само стойки и чалъми от Мария Гигова да гледаш, а в главите им топла пача от сенилен мозък. Изпразнени от съдържание и смисъл духове, които освен, че са импотентни за бъдещето на съдебната ни система, са и титаничен национален срам. Само като им видя квадратните глави и неправилни други форми, в мен избухват пожари от гняв и възмущение. Били съдебни кадровици, а превърнаха съдебната система в нарицателно име за целия Европейски съюз. Всички вие, приятели,сте минали през съд и знаете за какво гнусно нещо говоря. Много гнусно място. И хора.

Тези тесногръди, малки и жалки същества, днес отправят обвинения срещу Лозан Панов, само защото в Съдебната палата било снимано едно готино рап парче и видите ли, „престижа“ на съдебната система бил накърнен от това!? От снимане на видео.

Де да беше вярно, но като гледам внимателно рап парчето, което съм ви предоставил по-долу, нищо страшно за тъпата ни съдебна система не виждам. Даже някак ми харесва, че съдебната ни палата стана световна новина, белки някой европейски политик-дегенерат ни обърне внимание. И да ни спаси от висшите ни съдебни съдии, ако трябва с оръжие в ръка. То видимо, друг начин за отърване няма. Важнен е и акта на освобождение да е европейски, политически, но само с военни средства! Ако трябва да се включи и НАТО с обещание, че и на тях ще им направим клип. Само ако ни освободят от корумпираните кадровици-съдии.

А сега сериозно! Авторитетът на съдебната система, няма нищо общо с архитектурата и ползването на една сграда. Авторитетът не идва от бетон, вар и тухли, а от колективния личен авторитет на всеки съдия или прокурор, измерен в очите на гражданите. Авторитет, означава кредит на обществено и гражданско доверие за РАБОТАТА НА МАГИСТРАТ, а не за РАБОТНОТО МУ МЯСТО. Авторитетът е черешката на тортата на всяка завършена личност. Авторитетът е славата на всеки човек, въздадена от другите. Авторитет е всичко друго, но не и сграда. Военно-полевите съдилища са заседавали на поляната и пак са имали авторитет, но в тях не е имало отрепки. Пълни отрепки.

В този смисъл, вие господа висши съдии, нямате никакъв авторитет! Нула, обществено доверие. Рап парчето е свежо и готино, а дали ще махнете Лозан Панов или не, това няма да ви преоцени. Нито ще преоцени качеството на началника ви Министерски съвет – толкова сте независими. Защото вие отдавна сте преоценени обществени стоки, хванати за гушата от политически престъпници, които впрочем, са личните ви кадровици…

Да бъде рап.

Николай Марков

loading...