НЯМА ДА ПРИЕМЕМ ЕВРОТО И ОТКАЗЪТ ОТ НАЦИОНАЛЕН СУВЕРЕНИТЕТ

Покрай ежедневните проблеми забравяме едно важно нещо – напъните на Онуй да влизаме в Еврозоната. Засега сме на черджето на чакалнята, но се предвижда от 2024 година да сме заменили българския лев с колониалната валута.

Отказът от национален суверенитет е национално предателство. Извън безумието, което ще настъпи във финансовата система. Видяхме в другите държави, въвели еврото, как се вдигнаха цените. Мислите ли, че мизерстващият български народ ще издържи подобен шок и то във време, когато дори оцеляването ни е под въпрос?

Българският лев е националната ни валута. Символ на нашата независимост. Националните предатели дори него предадоха. Не съм икономист, но прочетох достатъчно анализи. Ние ще станем напълно зависими от евроатлантическите ни господари с въвеждането на еврото.

ПП „Възраждане“ направи референдум относно замяната на българския лев с евро. 221 122 българи подкрепиха референдума, който беше организиран. Разяснителната кампания достигна до милиони българи. Никой от правителството не посочва икономическите последици. Никой не посочва при какъв курс ще се смени лева с евро и колко ще загуби всеки български гражданин от спестяванията си. Другото, което мотивира явно правителството е, че ще разполага с парите от валутния борд.

Не трябва да допускаме Борисов и мутренската му дружинка да управляват повече България! И призовавам всеки един политик, който иска да става народен избранник, да заяви дали подкрепя този отказ от национален суверенитет!

Аз заявявам, че съм против замяната на лева с евро. Левът е символ на националния ни суверенитет. Символ на независимата българска държава. Ние не искаме да бъдем част от колониите на Брюксел! Затова – гласувайте за тези, които са българи и защитават българските национални интереси!

Елена Гунчева