Няма какво да си кривим душата, в сравнение с нашето черноморие, в Гърция е по-подредено, по-уредено и дори по-евтино

Тиквата редовно смърди, че „Българите са богати, за туй ходят в Гърция“. Но Тиквата както винаги е максимално далеч от истината. На плажа в Гърция за 2 Евро получаваш чадър + шезлонг + кафе + минерална вода. Тук, ако се пробваш с 2 Евро най-много да изядеш боя от някоя тиквена мутра, която събира рекета за шезлонгите.
Няма какво да си кривим душата, всеки знае, че в сравнение с нашето черноморие, в Гърция е по-подредено, по-уредено и дори по-евтино. Там туристите получават отношение, а тук – унижение.
След всичко, което тиквомутризмът направи за родната ривиера, в момента нашето Черноморие е годно за посещение само от препили на талпа ингилизи, хазартаджии от Израел (дето не излизат от казиното) и хтонични чудовища като Ангелкова и Валерката, които обичат да слушат тишината на бетонираните дюни.
Преди у нас поне имаше райски кътчета за диво къмпингуване но уви, и тях изкопаха, бетонираха и застрохиха.
До тук Черноморието стигна благодарение на общите усилия на глупостта, на алчността, на наглостта и на малоумията както от страна на държавата, така и от страна на местната власт а и от страна и на бизнеса.

Александър Ресиловски

Резултат с изображение за Александър Ресиловски