НЯМА НЕ ИСКАМ, НЯМА НЕДЕЙ, НАСЕНЦЕ!

Ааа, недей така, Насенце, не се дърпай! Нали от опит си знаеш, че ако се дърпаш, боли повече. А и Евгени Минчев ти заяви, че е плътно зад теб и ще бъде неумолим!
Мислиш ли си, бе пиле шарено, че някой ти повярва на локумите, които разтягаше снощи? Ами за да повярваме, трябва да сме по-глупавички от теб, а това е невъзможно. Тук някой разправяше, че си бил ангелоподобно наркоманче, толкова безмозъчно, че даже не умее да лъже. Явно не е взел предвид, че тъкмо малоумниците са най-големите лъжци и наглеци. Това е тяхното оръжие за оцеляване в тоя свят, иначе семенцето им ще се загуби. Нямат мозък, нямат талант, нямат достойнство – сал една наглост и един министерски стол са им останали.
o

„Само че знаеш ли какво си мисля – че бате ти Асен ти е набил канчето и те е заставил да плещеш врели-некипели за петъчната ти клоунада – уж била провокативен клип за повече внимание „към културата“. Божичкооо, та ти ли ще ме “ предизвикваш“ да обърна внимание на „културата“, бе чехълче едноклетъчно? На теб „културата“ ти тече от крачолите на потурките, както се е изразил великият Ботев (леко изменям поетичния му израз, за да го приспособя към теб). Бачо ти Асен го тресе страх, че оставката ти ще повлече верижно цялото правителство, което и без теб се клатушка като пияна пуйка на пращина. И има право да се бои – точно така ще стане. Само че ти не слушай толкова бача си, щото той може и гений да изглежда на фона на другия ти ментор – бат Киря – но си е едно просто хасковско аферистче. Ще те пожертват като агънце в най-неудобния за теб момент. Ще обереш всички минуси на пижовската компания както найлонов чорап паяжините из ъглите.

Затова вслушай се в съвета ми – щом те е понесъл вятърът на оставката, той вече няма да ти даде мира, ами си събирай партакешчетата от кабинета на Павел Матев, Людмила Живкова, Георги Йорданов и Велислав Минеков – и фииииют! – право при баба в Татарево! Ще й помагаш да култучи доматите и веднъж седмично ще представяш самодейни рецитали в хоремага – вместо да се заканваш, че ежеседмично ще ни гощаваш с клипчетата си. Защото ако се инатиш и риташ, хванат със зъби и нокти за министерското кресло, което никак, ама никак не ти е по-мярка – ще боли повече, това е сигурно.“

Ох, майтап, хора, помните ли, че Наското бе турил и очила за пишман интервюто в БиТиВи. Наско бе, какъв е тоя пореден маймунджилък, зер очила министър правят ли? Ако беше така, щяхме да очилосаме и баба Айше от махалата и да я курдисаме да ни управлява „културата“. Е, тя разликата всъщност няма да е толкова осезаема

Милена Върбанова