Няма откачане от тази мафиотска верига…

Вярното куче на Сорос, русофоба и евроатлантик с кодово име „Къдравата Сю“ – продажника, който беше член на „Демократи за Силна България“ на чело с най-големият крадец, измамник и приватизатор на прехода – Иван Костов, е новото предложение за кандидат премиер на партия Герб! Бившият водач на синята коалиция Даниел Митов, известен с провалената си кариера, заради неспособността си да усъществи нито един от проектите за милиарди, докато беше министър на външните работи- протежето назначено на поста си от слугата на САЩ – най-голямата безхарактерна пихтия за всички времена, управлявала някога България – Росен Плевнелиев, се кани да става премиер!!

Престъпник избран от престъпници, които вече трябваше да излежават доживотните си присъди за измяна, предателство и грабеж към родината си, хора които потъпкаха нашите интереси, за да обслужат чуждите, сега ни се представят, като „спасители“ от мизерията, недоимъка и глада, в който ни навряха самите те!

Ето на това се казва наглост дами и господа, когато тези, които са изпили жизненият сок на сънародниците си до последната и капка, продължават да пускат пипалата си във властта и да я стискат до задушаване!

Няма откачане от тази мафиотска верига…

Ива Иватта