Обещай ми светло минало!

„В секретна грама на американския посланик Джон Байърли от 2006 г. се описват сенчестите връзки на бъдещия тогава премиер Бойко Борисов и се говори за участието му в незаконни дейности като търговия с амфетамини“, така пише в сайта Биволъ.

9. (S) Роден на 13-ти юни 1959-та година, Борисов е израснал в Банкя, предградие на София, където е бил замесен в местни банди и е придобил репутация на местен силов авторитет. След завършване на училище е посещавал Висшия институт на МВР (главната българска академия за обучение на служители в сигурността и полицията), който е завършил през 1982г. с диплома в областта на противопожарната охрана и противопожарната безопасност. Бил му е отказан прием във военната академия и в по-елитни факултети на полицейската академия, тъй като дядо му е бил екзекутиран от комунистите през 1950 г. след показен процес. След завършване на академията, Борисов, който има черен колан, е станал треньор на националния отбор по карате, преди да се присъедини към софийската полиция като взводен командир, а по-късно и като ротен командир. От 1985-та до 1990-та г. работи в МВР и получава докторска степен по „Психологическо и физическо обучение на оперативните работници”.

ТОВА Е ДОКУМЕНТ, ПЪЛЕН С ЛЪЖИ!

Явно лъжите са на Борисов, американците няма откъде да ги знаят!

Да почнем отначало.

1. Той никога не е бил силов авторитет, дори и в Банкя, а е бил един страхливец. Така го описва неговият първи треньор.

2. Той никога не е кандидатствал във ВОЕННАТА академия, а само в милиционерската! И е бил наврян там, за където има мозък, а не минало!

3. Дядо му не е бил никога екзекутиран от комунисти , а от криминални типове и това не става през 1950 година на измислен показен процес, а десетина дни след 9 –ти септември 1944 година. Отмъстили са си криминалните типове, защото на процеса е бил срещу тях. Припомням – на 9-ти септември 1944 година освен политическите затворници, са пуснати и 6 хиляди други. Точно в по-голямата си част те са вършили безобразията.

4. Борисов няма черен колан, а син, ученически, черният му е подарен от Пашата, а не завоюван на тепиха! Никога не е работил в софийската полиция, а е бил в пожарната – сляпото черво на МВР при социализма!

5. Той няма докторска степен, а е кандидат на физкултурните науки – разликата е от Ямбол до Стамбол! По време на тъпия преход му я приравняват, но не е ДОКТОР НА НАУКИТЕ…

Посланикът обаче и неговите хора от ЦРУ не си задават въпроса:

1. КАК ТОЗИ ВРАГ НА НАРОДА влиза в МВР академия, макар и в най-нисшата степен – пожарникар?

2. Как този враг на народа е бил приет в школата за запасни офицери в Плевен – защо не приеха мен? Там отиваха децата само на най-верните!

3. ЗАЩО В ГРАМАТА НЕ ПИШЕ, че е член на БКП, а пък е бил враг на народа? Трънки! Защо не пише, че е участвал във Възродителния процес и неговите пожарни разгонваха турците на сборищата им в Разградско – за негов ужас аз бях там и ги видях с очите си!

4. Защо посланикът не пише този значителен факт, че заради вярност към БКП се отказва от МВР?

Ето виждате колко лъжи и неистини има в една грама на американския посланик!

Стефан Северин

http://pogled.info

loading...