Обществена тайна е, че рано или късно ДП ще бъде осъден

Не зная дали само аз съм бил потресен днес, но че поне аз бях потресен – това е точно така!

Ще се окаже прав ББ поне в едно – за мисирките.

Обществена тайна е, че рано или късно ДП ще бъде осъден. И това ще бъде един от тестовете за началото на нормализацията на страната и отвоюването на държавата от олигархичния октопод, който я е сграбчил с пипалата си и изсмуква нейните жизнени сокове и бъдеще.

И ето, когато ДП се появява пред медиите, отивайки в една институция, пътят към която някой ден ще стане негово ежедневие и начало на края му като базисна част от този октопод, журналистите въздишат колко се бил вталил и го питат с каква диета го е постигнал!!!!

Не само България е на 100 и не знам кое си място по свобода на медиите, но е още по-назад по желанието на журналистите ни да бъдат поне малко свободни.

Свободата на журналиста, личната, творческа негова свобода започва със задаването на правилните, верните и точните въпроси.

Несвободата на журналистите започва от задаването на тъпите, идиотските и безмозъчните въпроси.

Такъв въпрос е за диетата на ДП.
Не е ли ясно на мисирките, ккато ги нарече онзи, който най-много ще загуби от разплитането на мрежата на ДП, че на каквато и хранителна диета да се подложи ДП, той остава всеяден, алчен, лаком, плюскащ и неподбиращ – когато иска да си присвои нови и нови тлъсти хапки от все по-постната баница на българската държавност, на българската икономика, на българските финанси, на българската демокрация.

Николай Слатински