Общонационален протест срещу управлението на Борислав Михайлов на 31.03.22 г. в 17:00 ч. пред сградата на БФС в Бояна

До всички на които им пука за развитието на спорта и в частност за футбола в България:

Без значение дали сте фенове Левски, ЦСКА, Берое, Ботев, Спартак, дали сте от големият град или от машкото село, сега е моментът в който всички ние трябва да излезем и да изгоним този позорен дегенерат и цялата негова кохорта от послушници, за да има футболът в България бъдеще!
31.03.2022г от 17.00ч пред сградата на БФС- София!

Моля ви споделяйте!!!!

❗Общонационален протест срещу управлението на Борислав Михайлов на 31.03.22 г. в 17:00 ч. пред сградата на БФС в Бояна

❌Дойде моментът да се изправим срещу статуквото – обединени и заедно. Време е да се противопоставим на беззаконието и да кажем „Край!” на своеволието.

🤝Призоваваме всички клубове, които търсят промяна; всички фенове, без значение от клубната принадлежност, но милеещи за любимата игра; всички хора, които искат да гледат качествен продукт – присъединете се към нас. Нека загърбим пристрастията и действаме заедно за общата кауза. Каузата БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.

✅Нека се обединим в името на клубовете, които бяха неправомерно изключени от системата на БФС, защото имат различно мнение и си позволиха да го изкажат. Нека се обединим в името на децата, на които беше забранено да практикуват любимия си спорт. Нека се обединим в името на бъдещето на българския футбол.

🗓В четвъртък (31.03.) в 17:00 ч. се събираме пред сградата на БФС в Бояна за мирен протест срещу действията на БФС. Действия, пред които не можем да продължим да си затваряме очите. Имаме разрешение от Столична община да затворим Околовръстното и да продължим с изразяването на недоволството по подчертаваме отново – мирен път.

👊🏻Бъдете с нас! Заедно сме по-силни!

Иван Иванов