Огнян Минчев: Евгений Минчев в листа на ДОСТ! Това е или глупост, или добра сметка!

По повод оглавяването на листа на ДОСТ от бившия седесар

Евгений Михайлов политическият анализатор Огнян Минчев написа следния пост на стената си във Фейсбук:

„Това е пореден удар върху българската демократична общност, който размива и последните следи от нейната минала идентичност и легитимност.

Тази сделка може да бъде продукт само на две неща – на глупост или на добре направена сметка. И двете неща нямат нищо общо с политика на убеждения и ценности.

Трети член на тази група – Константин Мишев – днес призовава „антикомунистите“ да застанат до Местан.

Ние познаваме Местан не от вчера – и не той е отправната точка на оценката, която предизвиква решението на Михайлов и Боздуганов.

ДОСТ е партия – креатура. Не просто на Анкара. Тя е партия – креатура на режима на Ердоган в Турция, който с ускорени темпове унищожава едновековното наследство на Турската република.

Ако не вярвате – попитайте Местан или Касим Дал публично какво мислят за режима на Ердоган в Турция.

Всеки, който твърди, че зад лепкавите „евроатлантически“ фрази на Местан не съзира простата истина за марионетния характер на неговата партия, несъмнено е сляп или иска да бъде сляп за света, в който живеем.

Да се бориш срещу хибридното нашествие в Българтия на режима в Москва и да обслужваш режима в Анкара е решение, чиято морална легитимност е равна на нула. Това е най-меката, най-внимателна, най-деликатна реакция, която бих могъл да формулирам по отношение на тази новина

Резултат с изображение за Огнян Минчев

http://epicenter.bg