Огнян Стефанов: Някой от управляващата тройка ще накисне другите

Досега каквото и да се пишеше за Пеевски, той не реагираше. Две писма написа до приближени до него самия медии около фалираенто на КТБ през лятото на 2014 г. Те бяха с много агресивен тон. В третото писмо – преди седмица обаче той е смекчил тона и се представя като жертва.

 Това  каза журналистът Огнян Стефанов, основател на Фрог нюз. Той  беше категоричен, че според него има изостряне на отношенията между Ахмед Доган и Делян Пеевски и назрява конфликт. Делян Пеевски се обяви за жертва на фалшиви новини, след като сайтът www.frognews.bg писаха, че той има интереси към предприятия от Военно-промишления комплекс. Става дума за фирмите „Дунарит” и „Емко”.

Доказателствата ми са косвени, защото други няма как да имам – не само аз. Напрежението в управляващата четворка расте. Особено след изявлението на американския посланик в София Ерик Рубин, че случаят КТБ – Цветан Василев е на бюрото на президента Тръмп, а компетентните институции ще се произнесат по разследването по закона „Магнитски“. Някой от „четворката“, ако се почувства застрашен, ще „пропее“ и ще накисне другите, за да спаси себе си, смята още Стефанов. Според него това ще стане съвсем скоро

.

http://frognews.bg