Ода за третия пол

Отдавна не гледам „Евровизия“, понеже натрапчиво я превърнаха в звезден парад за гейове и хермафродити със сменен пол. Сега не искам да съм в Европейския съюз, понеже той ми натрапва своята евроатлантическа ценност Кончита Вурст. Но понеже знае, че в повечето държави мъжете не щат да носят фустички, Брюксел реши да пробута аномалиите си зад завесата на мерките срещу един истински тежък проблем – насилието над жени и социалното им неравноправие. От което т.нар. Истанбулска конвенция на Съвета на Европа (стр. 3) стана направо цинична.
Та, според тоя „документ“, полът не е биологична даденост, а е „социално изградена роля, поведение и дейност, определяна от обществото“. Греши, който си мисли, че Господ създал Ева, за да наплоди на Адам челяд. Обаче според Конвенцията, „култура, обичаи, религия и традиции“ трябва да бъдат изкоренени като предразсъдъци и стереотипи и не може с тях да се оправдава съпротивата срещу „особеностите на пола“, определени в документа като поведение и роля. Който се съпротивлява – упражнява насилие и са предвидени наказания! А ако дойде у нас чужденец с „особености на пола“, сме длъжни да му дадем статут на бежанец. Сиреч – елате в България, гейове и лесбийки от цял свят!
Туй гостоприемство одобри вчера правителството, да се свети името му! А „където е подходящо“, трябва в учебните програми на децата да включим изучаване на „нестереотипните роли на пола“. С две думи – да допобъркаме българчетата с новата европейска ценност, та който още не се е повлякъл по модата на „обратните“, да го направи.
Минете по „Витошка“ и за 20 минути ще видите поне трима нагримосани индивида, демонстриращи перчемчета, пухчета, ботушки – както си му е редът. При животинските видове има два пола, има и аномалии, като навсякъде в природата. Нормално е. Проблемът е, че превърнаха отклоненията в мода, която демонстрира различността си на прайдове и иска да я наложи като норма за нормалните. Навремето имах състудентка лесбийка – добре, ама стана агресивна. Един ден си отнесе боя. Е, по новата Конвенция, тя е жертва на насилие! Дава й се привилегията да бъде жертва, ако не харесаш активно натрапените й ласки. А щом полът ти е без „особености“, привилегия нямаш…
Не им ща Европейския съюз. Искам България, в която ценност са децата, а не глутниците от Кончити Вурст по улиците. Отваряте вратата за узаконената лудост, както каза вчера Петър Москов. Ех, да бяха „началниците“ от Брюксел спуснали по-рано тая Конвенция, сега министрите, дето я одобриха, нямаше да ги има. Ако си бяхме изкоренили традициите, нямаше да има кой да ги сътвори. Физически. А сега да вървят на Лесбос да пеят там „Ода за третия пол“ вместо „Ода на радостта“.

Велиана Христова

Резултат с изображение за гей парад

http://duma.bg