Октай: На Борисов и Цветанов им трябват пари в кеш за предсрочни избори

Акциите срещу Ветко Арабаджиев и Миню Стайков преследват няколко цели. На първо място управляващите искат да не се говори за трагедията край Своге и за обръчите от фирми около ГЕРБ и Бойко Борисов като „Трейс Груп“. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.

Също така властта прави всичко възможно да не се шуми и около фирми като „Хидрострой“ и „Главболгарстрой“. Виждаме, че се удрят спонсорите на опонентите на премиера, които са приближени до БСП.  Отделно от това някой се опитва да сложи ръка върху чужд бизнес. Най-нормалното беше да видим акция в офисите на „Трейс Груп“, която е строила некачествения път край Своге. Но за съжаление това не се случва.

С тези акции се цели да се прати послание на американските служби. Има много тревожни очаквания от тях към престъпните обвързаности на хора като Бойко Борисов, Делян Пеевски и Сотир Цацаров. В случая изобщо не говоря за делото „Магнитски“. Освен това на Бойко Борисов  и на Цветан Цветанов им трябват много пари в кеш, защото се готвят за предсрочни избори.

.

http://frognews.bg