Октай пред Фрог: Петър Стоянов продаде емблемата СДС на мафията ГЕРБ

Притеснително е мълчанието на Петър Стоянов относно споменатата от талибаните на ГЕРБ негова кандидатура за президент и то няколко дни след като около 6 септември направи няколко обиколни по телевизиите. Това каза пред Фрог нюз политическият анализатор Осман Октай. Той допълни:

Имам самочувствие да кажа, че добре познавам Петър Стоянов, защото съм от хората, работили близо до него, както по време на предизборната му кампания, така и през годините на неговия президентски мандат. И като такъв, искам да изразя тревогата си от няколко факта: Братята Петър и Емил Стоянов не само разбиха СДС, но продадоха емблемата СДС на мафията ГЕРБ.

Той има две възможности. Първата е незабавно да излезе и да защити както себе си, така и честта на хората, които са работили за него, отричайки новината, която ГЕРБ лансира. В противен случай ще останем със съмнението, че Петър Стоянов отново ще приеме солидни авоари в Швейцарски банки и ще изчезне от България, осигурявайки както своите старини, така и бъдещето на своите деца и внуци, независимо от опетненото си име и принципи.

Изборът е негов. Много хора му станаха съучастници. Те също продавайки емблемата СДС, всъщност се осребриха. Днес битката не е комунизъм и антикомунизъм, не е ляво и дясно, а извоюване на окопалата се мафия.

Frognews.bg