„Омръзна ми!   Омръзна ми разни паляци да ми казват от какви политици, лидери и министър-председатели сме имали нужда

„Омръзна ми!

Омръзна ми разни паляци да ми казват от какви политици, лидери и министър-председатели сме имали нужда. Омръзна ми да слушам, че най-важното било въпросните да са супер компетентни, да са полиглоти и да са завършили елитни университети. Видяхме ги всички и ги усетихме. И полиглота цар, и компетентите* Велчев и Василев, и сегашните клоуни. Истината е много проста: нуждаем се единствено от **ПАТРИОТИ.

Признавам, че за известно време вярвах, ИТН ще доведе до положителни промени и не защото се заблуждавах за същността на С. Трифонов, а защото си въобразявах, че след няколко години патриотични лозунги огласявани непрекъснато по всякакви медии, на него и на т.нар. сценаристи ще им е неудобно да се отметнат. Е, оказа се, че им е удобно, а сценаристчетата се изпокриха от политическия живот. Вероятно от срам.

Новият патриот е К. Костадинов. Бих гласувал за него ако не знаех какво представлява. Учудвам се, че е успял да подмами Е.Гунчева, чиито патриотизъм за мен е извън съмнение. За съжаление съм сигурен, че тя ще се окаже в положението на Нешка Робева след ангажимента й с Бареков.

Единствената надежда за България е положението да стане толкова нетърпимо, че повечето българи да излезем с тояги и да въздадем справедливост за унищожените три поколения, за унищожения морал, природа, образование, здравеопазване, армия, икономика  и т.н. Дотогава ще си избираме разнообразни боклуци, които да ни лъжат и ограбват.

*”Компетентът”-Чудомир

**Патриотизъм (на гръцки: πατριώτης — съотечественик, πατρίς – отечество) означава любов, обич към родината и желание за опазването ѝ. Възхищение от националните постижения, привързаност към родната земя, език и традиции. Патриотизмът на дело означава безкористна и всеотдайна работа за въздигане на народа и родината.

Георги Козовски