ОНУЙ: ПРЕМАХНЕТЕ НЕДОМИСЛИЦИТЕ

Явно общественото недоволство от безумията на Генкоронавирусщаба и най-вече – скудоумните творения на Ананиев относно мерките, са разстроили Светиня Му, който днес възмутено заяви, че така повече не можело. Било недомислица някъде да се носят маски, а другаде – не.

Бравос, Борисов, браво, Онуй, браво, ГМР! След три месеца издевателства над българските граждани, малоумни заповеди, които ни се съобщават в полунощ и подлежат на изпълнение сутринта, пълният правен хаос при постановяване на мерките, най-сетне се сети, че правите недомислици. Че ние още в началото ви го казахме!

Мъката на Онуй, че не напълни чувалите с трупове, е видима. Но не може да му се отрече силният инстинкт за самосъхранение и незабавна реакция при силно обществено недоволство. Затова явно е измислил сега да ни „спаси“ от мерките, които лично той разпореди да се въведат.

Всеки нормален човек се питаше при толкова силна зараза и пандемия, как Онуй, известно със страхливостта си, джитка нагоре-надолу без маска и на един лакът разстояние от фенове и журналиститутки. А напоследък направо заряза и маските. Ако имаше зараза, мислите ли, че щеше дори да излезе от зайчарника?!?

Направихте хората сами да си говорят. Дълго време след края на това безумие, хората ще трябва да се справят с психичните проблеми и последици на панически атаки, страх от хората и обществените пространства. А сега признавате, че били недомислици!

Само че, Борисов – НЕДОМИСЛИЦАТА СИ ТИ И НЕКАДЪРНИТЕ ТИ КАЛИНКИ! Всички юристи ви обясниха как това са пълни глупости с тези безумни заповеди, издавани на кило по три пъти на ден и взаимно противоречащи си. И хората глобявахте за неща, които здравият разум отрича. И дори не се извинявате!

Недомислицата е правителството на управляващата шайка. И заедно с маските трябва да се маха и то! За предпочитане – в ЦСЗ!

Елена Гунчева

loading...