Оплюха Слави за Ники Василев от НДСВ, а Герджиков от кои е?

Беше само преди няколко месеца. С право или нарочно бе оплют до небесата кандидатът за премиер Николай Василев. Една от причините бе, че бил от НДСВ и се срещал със Симеон Сакскобургготски. Ами проф. Анастас Герджиков. Не беше ли той зам.-министър на образоването пак на Царя?

Герджиков е зам.-министър на образованието точно при управлението на НДСВ. И както казва един наш читател и автор, адвокат – той е заместник на най-слабият образователен министър в годините на прехода – проф. Владимир Атанасов., днес в Инициативния му комитет. Адвокатът  напомня и за няколко гафа на този дует в образованието. Припомня за скандала с матурите по тяхно време, след което Симеон Сакскобургготски ги изгонил с 200.

Мъчи ни и въпросът, откъде проф. Герджиков познава кандидатката си за вице Невяна Митева?  Щом той лично я назначил. Не е ли наложена полковничката от бившия премиер Бойко Борисов, който бе първа дружка със съпруга и ген. Явор Матеев. Както и с подкрепата на ПКП от Кърджали, с която военното семейство са семейни приятели.

Нека нещата се казват такива, каквито са. От това ще спечелим всички!

Калин Софийски

Frognews.bg