ОПРОСТАЧЕНАТА ПОЛИТИКА НА ТЕРИТОРИЯТА

Гладът вече е на прага на много български семейства. Останали без работа. Със затворен бизнес. С кредити, наеми и заеми. Със сметки. Псувайки тихо ковида и наивно надявайки се да получат помощ от шайката, която преразпределя парите.

Ядец! За „матриЯла“ пАри нЕма! Както първият път се подпомогаха първо колекторските фирми за събиране на вземания по бързи кредити, сега се подпомагат певачките и Пайнера. Явно за заслуги към управляващите. Светът на силикона и надутите джуки срещу света на работещите, които се опитват да оцелеят. Единият е излишен и правителството ясно показа кой…..Дали да очакваме отпадане на ДДС за пластичните операции и силиконовите импланти? И за услугите на компаньонките някаква държавна помощ, че те горките също са закъсали в тази криза?

Това е шайката. Подиграват ни се в очите! Пушат скъпите си пури, на цена от половин заплата на работник и обясняват, че всеки трябва да си е спестил пари за кризата. И, че сме мързеливи, тулупи и не плащаме германски данъци /върху мизерните си български заплати/.

Добре дошли в страната на ку…те. Политическите! Добре дошли на територията, над която дъни чалга, а вип-овете са мутри и мутреси. Опростачена политика, правена от цървули, учили в землянки…..опростачване, което не признава нито морал, нито милост….

Елена Гунчева