ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОТЕСТ ВЪВ ФЕЙСБУК. И без това нямате какво да правите, работа нямате, пари нямате, сал една тоалетна хартия ви остана!

То е ясно, че извънредното положение отменя сериозните, грандиозни мега и суперпротести този месец, че и следващият.
Много народ ще е под карантина в къщи.
Фейсбук е сила.
Затова – ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОТЕСТ ВЪВ ФЕЙСБУК. И без това нямате какво да правите, работа нямате, пари нямате, сал една тоалетна хартия ви остана!
Действия на фб-протеста:
Всички да се обаждат на 112 и да разпитват дълго и обстоятелствено какви са мерките.
Всеки да се прежали поне веднъж да отиде лично до НАП да попита дали ще му опростят данъците заради извънредното положение, като се постарае поне веднъж да кихне или се изкашля на гишето.
Ако не ви се разхожда, всички институции имат имейли – излейте си душата и всичко, което ви дойде наум и им го изпратете – по няколко пъти на ден. Длъжни са поне да го прочетат.
Купете си бинокъл и докладвайте на профила на Гешев кой съсед нарушава карантината и настоявайте лично да дойде да го арестува.
Откъснете от сърцето си една ролка тоалетна хартия /неизползвана!!!/ и я надпишете с лично послание до премиерина и му я изпратете с куриер /не с „Български пощи“, че няма да доживеем всички да я получи/.
Всяка сутрин пишете на страницата на премиерина впечатленията си от извънредното положение. И впечатленията за родата му.
Ако сте съкратили работници или сте съкратени работници, изпратете сметките си, както и фишовете за заплати в Министерски съвет за изплащане.
Маските свършиха, но презервативите все още са налични. Купете по една кутия и я изпратете в Министерски съвет, за да не се размножават.
Като се наваксинирате вечерно време, пишете на страниците и профилите на всички от правителството, кметове и общински съветници. Споделете мислите си с тях /без ваксината, разбира се/.
Отивайте да кашляте на профилите на управляващите!
И каквото още се сетите. Фейсбук насърчава идиотията! Още повече, при предприетитите мерки, нищо чудно само 80 %-те да оцелеят! Поне се забавлявайте!

Елена Гунчева

loading...