ОРЕШАРСКИ, ПУТИН И КРИВИЯТ КОСМОС СА ВИНОВНИ

Един друг много културен културен бивш министър – Вежди Рашидов, днес авторитетно заяви, че Орешарски е виновен за ремонта на Ларгото, ерго, за скандала с Боил Бонев. Ами така де, аз откога чаках да разкрият, че поне Тройната коалиция или Орешарски са виновни. Нали те оглавяват списъка със заподозрени виновни винаги на Главната Мутра на Републиката. Не може да му се отрече на Веждито, спазва традициите. Винаги са виновни предишните. Дори да са управлявали преди 10 години. Виновни са и туй то. Включително и за това, че неустойката не е поискана и министерството е загубило искът в съда – където от мотивите става ясно, че по внушение на Орешарски, Путин и вселенската конспирация срещу блестящото управление на ГЕРБ, без да искат са издънили в договора клаузата за неустойка така, че да не издържи в съда.
Според мен вече няма смисъл да обвиняваме гербавите в корупция или некадърност. Те не са виновни. Направо да обвиняваме за всичко Путин, хибридните атака, а в краен случай Орешарски /Тройната коалиция откак Баце се сдуши със Сергей, вече не е много актуална като виновник за бедите/.
Сега очаквам обвинения към Йончева, че Путин лично й е дал пари, тя ги е изпрала, след това ги е използвала да „наклепи“ невинните души от ГЕРБ с цел хибридна атака на путинистите срещу европейските ценности.
Елена Гунчева