Откакто излезе това с уродите, децата за донори на органи и Глигито съвсем целенасочено дебна коя политическа сила с кандидати за народни представители ще реагира и как. Видях, каквото ми трябваш

Откакто излезе това с уродите, децата за донори на органи и Глигито съвсем целенасочено дебна коя политическа сила с кандидати за народни представители ще реагира и как. Видях, каквото ми трябваше.

С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ! Скатавате се като ученик на контролно. Само че, контролното така или иначе се състоя и Ви бяха поставени оценки. На избори не е като в училище. Тук на скатаващите се оценката е СЛАБ 2! Независимо от причината за мълчанието!

Ясно е, че информацията беше подхвърлена целенасочено две седмици преди изборите. Колкото и да ти е нисък интелектуалния статус ще се сетиш. И КАКВО ОТ ТОВА? Както се казва, благодарности на информаторите, които и да се те! Мен лично като баба на „урод“ и кандидат за донор на органи ме интересува само същественото. И то е ДУМИТЕ И ФАКТЪТ. Оправданията и кризисния пиар за някаква си там игра на тези и дебат на друг. Не на мен! Аз изгледах няколко пъти целият оригинален запис.

Високомерното развяване на знамето „само ние сме достатъчно интелигентни, за да разберем“ може да мине някъде, но като гледам НЕ МИНА. И това, че се опитахте да изкарате цялата таргет група избиратели за ниско интелигентни и тъпи си е само за Ваша сметка. Манията за величие и навирените носове не се харесват много.

Който иска да ме харесва или не, но аз съм баба на дете с увреждане. На „урод“ на езика на Глиги. ОТ МЕН ДРУГО НЕ МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ. Надеждите за бъдещи коалиции не ми влизат в работата и не са мой проблем.

МЪЛЧАНИЕТО ВИ ПРЕДИЗБОРНО КАЗА, КАКВОТО ТРЯБВАШЕ.
КАЧЕСТВЕНИЯТ КОНТРОЛ МИНА.

Валентина Милова