Откакто съществува България, а тя е най-старата държава на европейския континент, все някой е искал да я интегрира и не след дълго е изчезвал завинаги

Искам да успокоя по-прогресивната част от българския народ, мнозинството, които отказват да се евроинтегрират. Не обръщайте никакво внимание на гладките мозъци, които се считат за умни и знаещи. Те всъщност са първобитни твари, недостойни човешки същества!

Откакто съществува България, а тя е най-старата държава на европейския континент, все някой е искал да я интегрира и не след дълго е изчезвал завинаги.

Интегрирали са ни Римската империя, която е била убедена, че е сърцето на прогреса и благоденствието. Интегрирала ни е Византия, християнската империя, която просъществува във вековете само заради българската политика и войска. Интергрирала ни е Свещената римска империя, днешния Европейски съюз, която подменя историческите факти в своя полза, както и днес прави.

Интегрирала ни е Османската империя със силата на жестоки кланета и тя рухва след цели пет века под ударите българския политически, гениален и боен дух, Интегрирала ни е и Съветската система, която ни призна като равни с нея партньори, за разлика от всички останали народи от лагера. България винаги израства над всички и всичко!
–––––––––––––––––––––––––––––––––
Сега ни евроинтегрират едни политически дегенерати, които нямат лидерски качества, липсва им финансова стабилност и карат на доизживяване, като добре разбират собствената си вина. И тия, най-малките, ще ни „федерализират“, като всички останали преди тях!
–––––––––––––––––––––––––––––––––
И поради что се срамите да се наричате българи?

„О, неразумни юроде! Поради что се срамиш да се наречиш Болгарин? Или не са имали Болгаре царство и господарство. Ти, Болгарино, не прелщайся, знай свой род и язик. От целия славянски род най-славни са били българите…

Така от целия славянски род били най-силни и най-почитани и първите славянски светци и просияли от българския род и език, както и за това подред написах в тая история.“ Отец Паисий, 1762

А наемниците уж наши, но чужди – ще оправим! Винаги идва време и за тях.

Николай Марков