Открито писмо до Бойко Борисов

Какъв ГДБОП, другарю!? Те са телевизионен продукт от сериала „Под прикритие“. Истината, сам знаете, няма нищо общо с филма.

Впрочем, другарю Борисов, решението с хора, които ви презират и проклинат из Фейсбук, заради разбитите и погубени животи на семействата си е далеч по-просто. Милиони погубени човешки живота. Милиони отворени гробове!

Помните ли един адрес на улица „Московска“ на който има тесни бетонни стъпала, водещи в дълбоко подземие? Ето това училище за превъзпитание на инакомислещите е създадено от ваши червени съпартийци, които добре познавате. То съществува и днес. Който поданик на собствената ви държава не слуша петлите от Министерски съвет направо го бутайте в подземието, без да му обяснявате нищо. Те са глупави и няма смисъл, а вие сте умни, богати и преуспели политици – кристално чисти в мисли и дела! Защо е нужно да им изпращате по домовете филмови артисти от ГДБОП?
…………………………………………………………………………………………………
Когато натъпчете мазетата с жива човешка смет, работата е лесна – също като с Чакъра!!!
………………………………………………………………………………………………….

Издаваш заповед за стрелба и просто затваряш очи! Съвестта е лош учител – не я слушайте. Когато отвориш очи, всичко лошо ще бъде свършило и народът ще те обича. Няма да пишат лоши неща за ваша милост в някакъв си глупав Фейсбук и да говорят неверни неща, а ще припяват само и единствено истината.

Вашата истина!

Николай Марков

Резултат с изображение за Николай Марков

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

loading...