ОТНОВО В БИТКАТА

Няма налично описание на снимката.

На второ четене отново ще имаме предизборна кампания и ще имаме шансът да изберем кои политици да ни представляват. Винаги съм казвала, че трябва да избираме хора, за които България е над всичко и които няма да правят компромиси с националните ни интереси и морала заради лични изгоди.

И на тези избори ще участвам като водач на листата на партия „Възраждане“ в Пловдив-град. В листата всички имена са на почтени и морални хора, които не разчитат на политиката за реализация, а вече са се доказали като професионалисти – всеки в своята област. Вероятно някои от тях не са известни за вас. Защото официалните медии въртят само тези, които достатъчно са крали, за да си плащат за участията и естествено тези, които са собственици на медиите. За почтени и морални хора, които са срещу статуквото, е почти невъзможно да влязат в новините.

Но ние имаме нашата увереност и вяра, че каквото и да се случи, ще работим за постигане на нашите цели – свободна, независима и просперираща България, с българчета, които се гордеят с историята си, семейства, които зачитат традициите и ценностите на българския народ, възрастни хора, които достойно и спокойно да изкарат старините си в Родината си. Ние ВЯРВАМЕ, че когато има енергия, решителност и способност да се борим за България, ще успеем. Ние можем да бъдем онзи камък, който ще обърне историята и ще постави основата на една България, с която да се гордеем. И нека избираме така, че когато остареем, да казваме с гордост: „Ние бяхме там. И ние решихме – ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ!“.

Аз не мога да ви обещая балони и мечти. Мога да ви обещая, че никога няма да се продам и да се предам. И ще работя за това България да бъде суверенна държава, чиято вътрешна и външна политика да бъде само в интерес на българския народ! От нас зависи всичко. И ще го направим! За да има български деца и млади български семейства тук, в България! За да могат българите достойно да работят и да получават достойно заплащане за труда си. За да може българското село да се възроди. За да ни има…..сега е битката за България!

За мен е чест да бъда водач на листата на партия „Възраждане“ в град Пловдив!

Елена Гунчева