Отново за жабите – особено българските, евро-атлантическите също!

Както забелязвате, седмица след седмица ви слушам и чета простотиите, след което се опитвам по човешки да ви обясня някои неща!

В случая, най-после беше разрешено на чеченските бойци да поемат превземането на възловите точки в тази специална операция на Русия в Украйна – Мариупол и Киев. Нали разбирате, драги ми жаби, че после всичко ще е приключило – разбира се, след превземането и на Одеса, тоест лишаването на бъдещото нещо, наречено „Украйна“, до излаз на Черно море. Силно бях изненадан, че Славчо Велков нарече „голяма грешка на Путин включването на чеченците“ в специалната операция?!?
Може би така мислят и евро-атлантическите жаби, не знам, но истината е съвсем друга!…

Както споделя Рамзан Кадиров, ние, казва той, „чеченците, сме българи мюсюлмани и сме наследници на рода Дуло, а наш президент е Путин – точка по въпроса!“. Впрочем, българи на територията на Руската федерация са също така чувашите, татарите и т.н., независимо, че са мюсюлмани! Всички те, наши, български братя, независимо от различната им религиозна ориентация, носят в себе си тъкмо българската идея, което българските жаби тук, в Дунавска България, няма как да
разберат?!?…

Знам, ох как знам, че след като всичко това приключи, българските евро-атлантически  жаби ще станат първи русофили, ще бъдат готови с цветя и венци в ръце да се приготвят да чакат братушките на „Орлов мост“. Разликата между мен и вас, жаби, се свежда до това, че винаги съм твърдял, че България е Цивилизационен Субект, Субект на Цивилизацията на писмеността – Българицата и на произтичащото от нея Православие! В този смисъл Русия е наша Цивилизационна рожба, от която не можем да се отречем – всъщност да, можем, и сме го правили, но това винаги е завършвало с поредната национална катастрофа за България, защото сме правили т.нар. „цивилизационни избори“. Пак ви казвам,
жаби, Субект на Цивилизация не може да прави „цивилизационни избори“!…

От тази историческа, психологическа и културна логика следва само един-единствен правилен избор за България – независима, неутрална, свободна и нечленуваща в никакви межународни военни, икономически, финансови и политически съюзи държава!!!

Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!

Проф. Людмил Георгиев

https://pogled.info/