Отново репресии към възрожденци!

Отново репресии към възрожденци!

Поредният полицейски произвол към активист на Възраждане стана факт вчера – показно задържане в Костинброд на Иван Зарев, кандидат за кмет на Костинброд от Възраждане на местните избори прев 2019 г.

Иван Зарев и неговата съпруга са спряни от полицията. По-късно той освен задържан, е и арестуван. Колата му е обискирана и стоката му (той е животновъд и превозва бутилки с прясно мляко) е конфискувана по неясни причини и варварски начин, противоречащ на закона. На конфискацията не са присъствали поемни лица.

Сами виждате как стоката е разхвърляна по пътното платно от полицаите. Грешката му е, че опитва да произвежда качествени продукти в мафиотска държава. Зад всичко паднало на асфалта стои брутален труд на честен българин. Позор!

Въпреки наличието на районно управление в Костинброд, задържаният без причина възрожденец е отведен в IX-то РПУ в София. Отказано му е телефонно обаждане към адвокат!

От 10 ч. сутринта (времето на задържането) до 18:30 ч. никой не го беше разпитвал и не бяха правени никакви процесуално-следствени действия с него.

Издирвахме го по районните управления и след като го открихме, разбрахме, че на осигурения му защитник полицаите са се опитали да НЕ предоставят заповедта за задържане. На адвоката му се е наложило да повиши тон, за да упражни елементарни права от името на своя довереник.

Полицейски произвол, опит за полицейска вендета и политически репресии!

Това се случва в България днес!

Това е само една от многото причини, поради които ще изляза на 14 май от 12 ч. пред Народното събрание в София. Защото нас ни управляват престъпници! Аз го знам, вие го знаете, светът го знае. Ако не искате да продължат да ни управляват престъпници, излезте заедно с нас! Просто вече нямаме друг избор – или ние, или те!

Костадин Костадинов

loading...