От Гражданско Движение Синя Звезда искат оставката на Цветанов и Пламен Георгиев

От новото гражданско движение създадено и анонсирано официално на 1.01.2019 година поискаха незабавна оставка на Цветан Цветанов и Пламен Георгиев в анкета със следното съдържание:
Трябва ли Цветан Цветанов и Пламен Георгиев да подадат незабавна оставка заради геноцида си над Българския народ, репресиите и нарежданията върху Десислава Иванчева, репресиите и беззаконията им над адвокатите в България, репресиите и беззаконията им над предприемачи, съмнителният „задържан“ в психиатрична клиника „убиец“ на журналистката Виктория от Русе, заплахите за осакатяване и убийство над Българските граждани по време на демократичен граждански протест на 11 Януари 2019 година, 500%-те процента ръст в женската смъртност като обществен отговор от мъжкото ни съсловие на садизмът над жени и беззаконието в България и цялостния геноцид над Българската нация и общество извършени от тях през изминалата календарна година?
Основателката на движението Елица Стоименова написа още в профила си във Фейсбук:
Ще ви замоля спешно да гласувате, тъй като съм и лично засегната от серийни репресии, бездействие и заплахи от Българските „институции“. По съвест разбира се, гласувалите няма да се обявяват никъде. Търсим представителна извадка просто и бройка. Благодаря!
Повече за платформата и каузите на гражданско движение, бъдеща ПП Синя Звезда може да видите тук:
loading...