ОТ КАКАВИДАТА НА ПАТРИОТИЗМА СЕ ПОЯВИХА ЧЕРВЕИ….

Както и да го мислим, отново се задават избори. А времената са на изпитания. Българите имаме нуждата да се обединим, да повярваме отново в България, да сме родолюбци и патриоти. Само че….официалните патриоти се оказа официалните национални предатели.

От думите за просперитет на България, за защита на националната идентичност, за родолюбие, защита на традициите и семейството, се премина към еврогейските добре платени ценности на управляващите.

Нормална за всичките ни политици метаморфоза удари по-силно от всякога българският народ. Защото поне доскоро народът вярваше, че патриотите милеят за България, че ще ни защитят срещу чуждите интереси и ценностна система, чужда на българите. Да, ама не. Докопали кокала, те започнаха да ръмжат срещу всеки, който застраша статуквото.

Тези дни циркът е още по-голям. Тримата циркаджии ни разиграват представление, достойно за най-добрите циркаджийски практики. Зрелища, зрелища….ама като няма хляб, народът започна да се разсейва. Не мога да отрека самоотвержеността на патрЕотарите да спасят правителството и най-вече кокала, който ама много им хареса. Дотам, че започнаха един друг да си подливат вода, за да могат да докопат остатъците. Особено на предстоящите евроизбори.

Още по-тъжно е като си спомняме вярата на хората в тях, факелните шествия и раздаването на знамена по национални празници. За да стигнем дотам да се срамуваме от думата „патриот“. Сега патриотарите не правят факелни шествия за защита на националната ни идентичност, с благо око гледат посещенията на Премиера-Слънце в Израел и арабските държави, където договаря продажба на наша, българска земя, с още по-благо око гледат на увеличаващите се данъци и бреме върху българите, защото и те ще докопат по нещо от многострадалния народ. Нали заради келепира са влезли там? И забравиха българите, които им повярваха и ги пратиха с надежда…..
Властта показва хората такива, каквито са в същност. И видяхме грозното лице на патриотарите, които продадоха Родината за кокала.

Но….проблемът е наш, на българите. Точно във време, когато трябва да има патриотични формации, ние вече не вярваме на никого, който тръгва с името на България да прави политика и протести. Ударът беше прекалено мръсен, за да вярваме вече на патриоти.

Самата идея беше опорочена. А българите искаме следващите политици да бъдат истински родолюбци и патриоти, а не от тези, трапезните….
И може би затова трябва да се огледаме….по делата им ще ги познаем! Не по думите, защото всеки лъжец е обаятелен и умее да манипулира. Трябва да изберем тези, които са доказали, че мислят за България, които имат авторитет като БЪЛГАРИ преди да станат политици и общественици. Има и такива….

Но е жалкото, че предателите винаги са повече от Левски…..

„Шести септември“
Елена Гунчева