От клетото интервю на борисов с немското издание ФАЦ човек се залива от смях

От клетото интервю на борисов с немското издание ФАЦ човек се залива от смях. Кюлчетата злато и пачките евро ги била донесла някаква „красива госпожица“ и тикнала там, докато той горкият отруден премиер спял като пън в стаята. Госпожицата явно е била тренирана „като по учебник на КГБ“ да го прецака по този смешен начин… Госпожиците, които посещават премиера никой не им проверява чантите. Красивите жени „лесно преодоляват защитата му.“ Човешките му потребности (секс с ку*ви-шпионки на КГБ) му изиграли лоша шега. Ку*вата от кгб го прецакала….

За всичко били виновни враговете му – лошите олигарси и президента и кгб, разбира се. Те организират протестите с/у него, защото не могат да понесат колко успешен политик е той и как България добре се развива и как само той печелил избори. Протестиращите са платени от Божков. Защото той, премиерът-великолепний, бил борец с/у организираната престъпност, корупцията, контрабандата на цигари, финансовите кризи, частния хазарт, с/у тези, които фалират банки. Благодарение на него в България банките не перат пари и енергийния пазар бил „диверсифициран“ и той „хващал“ руски шпиони… И още много, много, много друго налудничави лъжи… Като тази, че България подкрепила номинацията на Лаура Кьоеши – пълна лъжа! Нито един български представител не подкрепи Кьовеши в Комисията на ЕП по граждански свободи, нито в съвета на ЕС!

Обществото стана разногледо от лъжите на борисов относно нощното му шкафче – от това, че снимките бъли „фалшиви“, до че не са, а са направени от дрона на президента, който хвърчал из стаята му като Карлсон, до ку@вата на кгб, която го прецакала, докато той „имал физиологични нужди“…

Но клетият немски журналист, който е взел това клето интервю, би могъл да зададе следните въпроси:

1. Всяка от снимките има дата – защо премиерът не се сеща, коя от всичките ку@ви от кгб, го е посетила и натикала в шкафчето му пачки? И защо прокуратурата не разследва въпросната заподозряна за нарушаване на закона?
2. Ако неговата памет е къса, неговите служители-пазачи от НСО, със сигурно си спомнят коя е „красивата госпожица“ , която са пуснали при премиера без да й проверят багажа на датите от снимките…
3. На кюлчетата злато има щампи и серийни номера, същото се касае и за пачките с пари, защо службите за сигурност не проследяват произхода им? Напънът не трябва да е особено голям….
4. Докъде е стигнало разследването на прокуратурата относно „агентката на кгб“ в спалнята на премиера?

Има и милиони други въпроси, които един адекватен журналист би трябвало да зададе, освен ако не е нает да пише пиар статия за борисов като въпросния бълвоч.

Татяна Кристи