От „кой не скача е червен!“ го докарахме до „който скача е кретен!“, не ви ли е ясно това?

kostadinov

Има съвсем реален шанс да се преобърне герп в софия, но няма политическа зрялост, само някакви истерични и изтрещяли хора, обясняват какво не може и не трябва.

Дори балотажите за районни кметове, където ДБ е на кантар, не се анонсират – ама отглеждайте си я юрдана петнайсе мандата бе, „опозицията“, утре и гешев ще мине и ще замине по абсолютно същата схема – с две интервюта на борисов във ФБ и НОВА.

Кой ще им се противопостави? – десет чичовци, пет лели и двама поети с китара…дето един борис бонев ги би като маче в дирек, аре бе!

От „кой не скача е червен!“ го докарахме до „който скача е кретен!“, не ви ли е ясно това?

Аз вика „не гласувам за комунисти“, а ГЕРБ управляват от десет години – сигурно извънземните гласуват за тях?

Вече не убежденията ви са застрашени, мили мои, а самите устои на фасадната ни демокрация са разбити и преминаването ѝ в един друг режим е въпрос на дни и часове, а не някаква конспирация на зли сили и норвежки непеота.

P.S. Само си спомнете „митинга“ в подкрепа на гешев и стилистиката на пик и блиц, които задействат репресивната машина на държавата срещу който си пожелаят, а докато разсъждавате „прагматично“ за софия, пуснете си русата ораторка и ѝ се порадвайте – тя е бъдещето, това, което идва след победата на фандъкова и става неизбежно, заради вашия инат.

П.П. Лидерът на БСП-София призова софиянци да се явяват на балотажа и да подкрепят кандидати на „Демократична България“ за районни кметове.

Георги Дренчев

http://afera.bg

loading...