От сряда, 09.06.21г. от 09.00ч. БОЕЦ обявяваме ежедневна блокада на всички входове на съдебната палата

ВАЖНО!
ГЕШЕВ ВЪН! Време е Гешев да последва своите господари. Борисов и Пеевски вече са пътници, сега трябва да отстраним и Гешев, за да отпушим съдебната система и да осигурим условия за реални промени и реформи.

От сряда, 09.06.21г. от 09.00ч. БОЕЦ обявяваме ежедневна блокада на всички входове на съдебната палата под надслов „ГЕШЕВ ВЪН!” Няма да пречим на гражданите и на дейността на институциите, но няма да допуснем повече Гешев да скверни съдебната палата и няма да го допуснем вътре!

Да си заминава, да си събира боклуците, чекмеджетата и пачките и да заминава в зайчарника, в сараите, в хотел Берлин, или където си иска. Но повече няма място в съдебната палата, освен, като арестант.

БОЕЦ проведохме срещи с ръководствата и представители на ръководствата на ДБ, ИТН, ИСМВ и ИПВ, като ги призовахме за подкрепа на тази гражданска инициатива, като още вчера ДБ обявиха вече официално, че ще се включат.

В понеделник ще обявим и кои са останалите партии и организации, които ще препотвърдят официално и ще излязат заедно с нас пред съдебната палата за ГЕШЕВ ВЪН!

Имаме шанс да го постигнем, имаме шанс да спечелим тази битка, а ако Гешев е запазил малко достойнство сега е момента да подаде оставка и да спасява кожата си. Господарите му вече изгоряха и ще го вкарат в капана да окървави съдебната палата в упорството да задържи поста си, което ще е фатално и за него, и за тях.

С молба и призив към всички наши съмишленици и съратници за споделяне, разпространение и подкрепа!

Битката продължава! Общата ни битка за свобода и справедливост.

Георги Георгиев
#ГешевВън
#БОЕЦ