От това което чух от последното заседание на МС и което знам за нагласите на Борисов, очаквайте да се е договорил с Ердоган той да провокира „мигрантски“ натиск от Турция

От това което чух от последното заседание на МС и което знам за нагласите на Борисов, очаквайте да се е договорил с Ердоган той да провокира „мигрантски“ натиск от Турция.

Ердоган и Радев не се разбират, а на турския президент му трябва „троянски кон“ в ЕС.
До този момент ББ изпълнява всичко, върна му политически противници, не гласува за арменския геноцид, лобира открита и без задръжки за Ердоган пред Брюксел. Борисов и Ердоган са свързани и с един куп бизнес връзки /Пеески, Цацаров, Гешев/.

За това ще се опитат да провокират криза, националистите ще надуят истерията и народът ще трябва да си направи нужния извод за блестящия политик Борисов който ни пази от бежанците.

Проблемът на „мъдрецът от Банкя“ е че смятат само прости уравнения.
Ето моето уравнение – Вие искате ли Ердоган, новия турски султан да определя кой да бъде българския министър председател.

За това да препоръчам на новото правителство, заложете на контрола върху границата, ако трябва изпратете жандармерия, полиция.

Гордата нация, която не иска турския президент да определя кой да я ръководи.

Не Радев е турското мекере. Това със сигурност.
Сигурен съм, че тези коварни планове на Борисов ще имат обратния на очаквания от тях ефект и ще ни сплотят около отстояването на националното ни достойнство.

Илиян Василев