ОФИЦЕР И ПО СЪВМЕСТИТЕЛСТВО – НЕГОДНИК

Разбираемо е защо Цветанов защитава САЩ и НАТО. На ръкавелите си носи знака на предателството. Разбираемо е и защо Атлантическият клуб настоява за нови американски бази и дори ядрени ракети на българска земя.

Но един български офицер да призовава многонационални войски да се разположат на българска земя и САЩ да ни защитава от …Русия, е меко казано, не само срамно, но и е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА.

Защо същият пишман генерал не си каже мнението защо любимият му господар ни накара да си нарежем танковете и ракетите, както и самолетите, а сега ни продава съмнителна техника за милиарди? Защо не обясни кой и защо разреши да има четири американски военни бази на българска земя? Русия имала оръжие в Черно море. А тези американски бази тук за какво са? Да ходят на посещение в детските градини ли? Поне руснаците са си на границата, а американците чий го търсят тук.

Крайно време е и за реформа в армията. Който желае да служи на друга държава – бегом оттук, да ходи в чуждестранни легиони, в Уест Пойнт, където му душа иска. Но да не срами името на българските офицери!

Елена Гунчева

loading...