Очевидно се доближаваме до истината, която трябва да покаже реалната ситуация с нещото „Ковид“

В Англия отменят задължителните мерки като научно доказано неефективни, включително и ваксините.

В същото време в Австрия щели да инжектират всички граждани задължително, като някакви животни, недостойни да вземат сами решение за здравето и живота си.

О, свещена управленска простота! Очевидно се доближаваме до истината, която трябва да покаже реалната ситуация с нещото „Ковид“, защото няма как да функционира живота в ЕС, когато едни свалят напълно мерките, а други ги затягат. Единият със сигурност лъже!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Според мен най-голямата лъжа и измама идва от Европейската комисия, която се самообяви за търговското дружество, което ще търгува с „ваксини“.

Политически орган, но не точно! И именно заради смъртоносния натиск от тази „комисия“, правителствата в целия ЕС изглеждат толкова нелепо, че чак гнусно за гражданите си. Същински сатрапи.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ние не можем да се мерим с Великобритания по никакъв показател, затова може само да се учим от тях. Като започнем от дефиниране на ползите ни от членство в подобен ЕС, до всяко друго нещо, което ще донесе на България просперитет, а не бедност. И масова смърт.

Дано забелязвате, че нашите мисирки по телевизиите, които доскоро бяха проповедници на ваксинацията чрез хистерия започнаха да притихват по темата, както и разни телевизионни „лекари“, които бяха наемници по евтаназията.

Да не говорим как са притихнали и „ваксинираните“ вече наши съграждани, които очакват последни новини дали близките и далечни последствия от масовото инжектиране няма да ги покосят преждевременно.

Така стоят нещата с човешката глупост, която единствена превръща живия човек в животно.

Николай Марков