Пазете се от ЕНИЧАРИТЕ !!!

Управляват ни Еничери, но не такива взети насилствено, а такива, които са се потурчили доброволно!
Помните ли Цветан Цветанов, онзи който се облича в народна носия и лятото ходи по Националните събори и се снимате с него?
А Йордан Цонев помните ли го? Това е онзи българин, който от 20 години е в ТУРСКАТА ПАРТИЯ ДПС, заедно с още поне 50000 етнически българи, които са назначени на държавни и общински хранилки, които са продали честта, достойнството, предците си, за една заплата?
Днес ГЕРБ и ДПС , ще гласуват Опрощаването на 8 милиона на Мюфтийството в България, 8 милиона, които пак ние, ще платим, ние БЪЛГАРИТЕ!
Било въпрос на национална сигурност, защото иначе, щели да ни напълнят с Терористи?
Сега да ви питам всички вас, ПАТРИОТИ, РОДОЛЮБЦИ, РОКЕРИ, УЛТРАСИ, ЛОВДЖИИ, ВСИЧКИ ВИЕ БЪЛГАРИ, КОИТО ПРЕДИ ПЕТ ДНИ КАЧВАХТЕ ШИПКА И СЕ БИЕХТЕ В ГЪРДИТЕ, ДАВАХТЕ ИНТЕРВЮТА ПО МЕДИИТЕ И СЕ СНИМАХТЕ В НАРОДНИ НОСИИ, ВИЕ ОТ АРМИЯТА, КОИТО НОСЕХТЕ ФЛАГА на БЪЛГАРИЯ, КОИТО СТЕ СЕ КЛЕЛИ ДА ЗАЩИТАВАТЕ РОДИНАТА, ДА ВИ ПИТАМ АЗ ВАС:
КЪДЕ СТЕ ДНЕС, БЪЛГАРИ?
На някой от вас,тези от Парламента опростиха ли някакъв дълг?
Платихте Милиардите за Цанков Камък,а Доган взе 1,5 милиона Комисионна,платихте 3 милиарда на Пеевски и Доган за КТБ, платихте им за БТК-А, БУЛГАРТАБАК, платихте им САРАИТЕ, ТЕЦОВЕТЕ, ХОТЕЛИТЕ ПО МОРЕТА И ПЛАНИНИ,Платихте и ще плащате до гроб Милиарди за РОМСКА ИНТЕГРАЦИЯ, а Ромите, ще гласуват за ДПС и ГЕРБ докато си мълчите, платихте 3,5 милиарда за Белене, а днес ще платите и осигуровките на техните мюфтии?
Въпрос на национална сигурност било да не влизат пари за радикализация от трети държави,а не беше ли въпрос на национална сигурност, като построиха 1512 ДЖАМИИ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ, ОСНОВНО С ПАРИ ОТ ТУРЦИЯ И АРАБСКИТЕ СТРАНИ?
КАК ИМАХА ПАРИ ДА ГИ ПОСТРОЯТ, НО НЯМАЛИ ПАРИ ДА СИ ПЛАТЯТ ДАНЪЦИТЕ И ОСИГУРОВКИТЕ?
КЪДЕ СА ДНЕС ДПС ДА СИ ДАДАТ ОТ ПАРТИЙНАТА СУБСИДИЯ И ДА ПОГАСЯТ ДЪЛГА, КЪДЕ СА ПЕЕВСКИ И ДОГАН ДА ДАРЯТ ОТ ДЖОБА СИ ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ?
ОТ 30 години ни Управлява ДОГАН, от 30 години мълчим, като РАЯ, от 30 години ни убиват, унищожават историята ни, взимат ни бъдещето, мечтите, ВЯРАТА, а ние къде сме?
Управляват ни ЕНИЧАРИ, такива каквито и по време на Турското Робство не е имало в нашата мила родина,а ние сме на работа или на маса, във фейсбук или на почивка в Турция, ние просто сме СРАМ И ПОЗОР, всички и поотделно…

П.С. Честит ви 8- ми март и да не забравите довечера да ударите по няколко цигански кючека на масата и да си пуснете с децата тв. “Планета”!!!

Иван Иванов