Пак комплексарщини от страна на ГЕРБ и „Възраждане“ при появата на Румен Радев в Парламента

В петък, 21-и януари, в „ЕвроДикоФ“:

Според някои тя е най-добрата адвокатка, спореду други – най-търсената, според трети – най-скъпата. Но вън от всякакво съмнение е, че рядко може се види дело със сериозен обществен интерес, където тя да не участва. Специален гост – Инна Лулчева.

Миналата седмица Делян Пеевски потърси отговор от Гешев защо не е обжалвал оправдателната присъда на „олигарха Прокопиев“. Ние зададохме същия въпрос на прекрасния „глас на Гешев“ и чакаме отговор.

Съдията Светлин Михайлов осъди „Медиапул“ на първа инстанция за 60 000лв. При какво условие беше готов да се откаже от тези пари? И кога, при принципно одобрена покана за интервю, отказа участие в „ЕвроДикоФ“? Още по темата: какъв е коментарът на автора на материала, станал причина за огромното обезщетение – журналистът Борис Митов.

Има ли нова суперсензация в прокуратурата? Няколко сайта вече пишат, че „Батмана на борбата с олигарсите“ прокурор Ангел Кънев се разследва, и то от прокуратурата – за поръчкови разследвания, за имотни облаги от конкуренти на арестувани крупни бизнесмени. Ще чуем ли отговор и по този въпрос от „по-красивия вариант на Никол Кидман“.

Неговите коментари често предизвикват най-ожесточени мнения. Още по-често е критикуван, но никога компетентността му не е подлагана на съмнение. Защо се потвърдиха и най-мрачните газови прогнози на Илиян Василев?

От кореспондента на „Дневник“ и „Капитал“ Спас Спасов сме чували уникални истории за варненските далавери. Предстоящият му разказ обаче, надхвърля всякакви кошмари. Ще бъдат ли хвърлени на вятъра почти половин милиард лева във Варненското езеро?

Миналата седмица един от основните герои на „Осемте джуджета“ Илия Златанов беше заплашен със смърт. От студиото на „ЕвроДикоФ“ той ще попита: „Докога нищо няма да бъде предприето срещу хора, които иначе блестят с изпълненията си в прелюбопитни клипове?“

Как Кирил Петков се справи с цялата „глутница журналисти“, заобиколила го в Народното събрание. И най-вече с Ива Николова… Един съвет към премиера: “Никога не посягай към камерата на ПИК!“

Как меко казано спорния председател на Комисията по култура и медии Тошко Йорданов извади голямата тояга към Кошлуков и към СЕМ.

Как твърдо казано „първосигналния бивш премиер“ отново си вкара уникален автогол. Този път след разпита му за кюлчетата и за пачките.

Пак комплексарщини от страна на ГЕРБ и „Възраждане“ при появата на Румен Радев в Парламента. Вече дори не е възмутително.

Разказ от първо лице за два бъбрека, хвърлени в коша, вместо да спасят два живота. Чак такъв гаф по темата „трансплантации“ у нас май не е ставал…

Как реагира Сашо Дончев на тиражираната информация, че заради ЦУМгейт на Цацаров е отнет допускът до секретна информация. Което пък може би, е принудило самия Цацаров да си подаде оставката…

Докога шефът на „Булгаргаз“ Николай Павлов ще се крие от „ЕвроДикоФ“?

„ЕвроДикоФ“ – петък – 20 ч.