ПАНДЕМИЯТА И ПЕРСПЕКТИВАТА

***** Започвам с една вече официална и вече публична новина, която ви съобщих в самото начало на тази година – през януари.
.
Министерството на земеделието на САЩ съобщи, че вирусът SARS-CoV-2, който причинява COVID-19, е идентифициран при диви белоопашати елени в щата Охайо.

Няма съобщения за симптоми на инфекция при животните. Засега няма данни и как са се заразили елените. Предположенията варират от аерозол, който ги е съдържал през др. животни до контакт с хора или техни предмети
Така елените се прибавиха към създавения вече официален списък на боледуващи от Ковид животни, съдържащ котки, кучета, тигри, лъвове, снежни леопарди, видри, горили, норки. По някои данни в Китай се възпира, макар и негласно, отглеждането на домашни котки.
~~~~~

Ще продължа с онова, което вероятно също ще чуете в не толкова далечно бъдеще, понеже засега за това не се говори и пише.
.
Животните от семейство кухороги също боледуват от Ковид.
А кои са това семейство? – Ами например крави, говеда и т.н.
Хм, затова ли Бил Гейтс заговори за консумация на изкуствено месо?
Някои научни изследвания посочиха като податливи и конете, макар че засега няма фиксиран и потвърден научно случай.
.
================
.
А сега да видим ситуацията и перспективата!
ГОЛЯМАТА НЕИЗВЕСТНОСТ
.
1. Ако Короначумата е изкуствен, генетичен продукт, това може да е шанс. Изкуствено създадените чрез генетични способи организми засега нямат дълъг живот от една страна, а от друга – с натрупването на времето те все по-трудно и неефективно се възпроизвеждат.
Изводът е, че Короначумата може по естествен път да си отмине, да умре. Това е малковероятен извод, който граничи с очакване на чудо. Но знаем, че чудеса се случват

2. Ако Короначумата е изкуствена, може да е огромно нещастие. Човечеството няма никакъв опит в изучаването и справянето с пандемии, предизвикани от изкуствено създаден организъм. Изучаването се прави сега, опитът тепърва ще се натрупва.
С две думи: въобще нямаме представа какво ни очаква.

3. Никакви математически модели и никакви научни прогнози и експертни заключения не могат да посочат развието на вируса, болестта и последиците върху човечеството.
Всеки модел и прогноза се строят на някакви екстраполации, на някакви предвиждания спрямо опита, почерпан от нашата история като биологичен вид. В случая нямаме надеждна база, никаква основа за коректни модели и дългосрочни прогнози за развитието на пандемията.
.
МЕЖДУ НАДЕЖДАТА И ОТЧАЯНИЕТО
.
Независимо дали е изкуствено създаден, генетичен продукт (както аз съм убеден) или е възникнал в природата, перспективата пред Ковида е рядко благоприятна, а пред човешкия род – рядко неблагоприятна.
Защото:

1. за първи път в човешкото съществуване този вирус шества стремително сред огромна популация от 7 милиарда души с техните расови и др. генетични и регионални особености;

2. шества едновременно из всички човешки групи;

3. резултатът до тук са над 1 милион мутации;

4. част от тези мутации се определят като основни, като съществени, но всъщност са определени с най-важното им свойство – като „притеснителни” с потенциала, който притежават да ни затрият.

Засега са четири – алфа, бета, гама и делта… Има още много букви до края на древногръцката писменост, а както вероятно ще се наложи, СЗО ще премине за популярните наименования на типовете щамове в числови стойности – 4-и, 5-и, 10-и вариант, n-ти вариант…;
5. за първи път се срещаме с вирус, който масово завладява животинския свят. Това е втората опасност – негово опустошаване с последиците от нарушаването на екологични и хранителни вериги, които ще засегнат неизбежно и човешкия вид;

6. заразяването на различни животни предполага високи възможности и за обратно предаване на вирусни щамове с много опасни и смъртоносни мутации от животинските видове към човека (засега при норките е факт). При много и много хиляди щамове, които ще започнат да се ширят из животинския сват, само господа и дявола могат да кажат какво ни очаква;

7. на този фон панацеята с ваксините въобще не е панацея. Те по принцип няма как да ни предпазят от следващите мутации, от следващите щамове;

8. модифицирането на ваксините и редовното ваксиниране по няколко пъти катагодишно срещу разновидностите на щамовете на Ковида е нелепост. Разбира се, едрият фармацевтичен бизнес ще се опита да прокара това, подпомогнат от тъпи части на световните елити, макар че е път към ада, застлан с добри намерения.

Защото прекалено честото ваксиниране намалява общия имунитет, вкл. и дълготрайния на организма, променя биологията му и го прави податлив на др. заболявания. Освен това рязко и стремително предизвиква мащабни алергични реакции – до степен да осакатят живота на човека.
Две дози и евентуално бустерна според редица учени е максимумът, който можем да си позволим;

9. въпреки това ваксините са СПАСЕНИЕ.
СПАСЕНИЕ СА, защото освен имунитет към досегашните щамове изработват и траен имунитет (има различни ТИПОВЕ имунитети) към различните коронавируси.

С това се обяснява и рязко намалената смъртност, която виждаме в момента. При това статистиката сочи, че в Израел, Великобритания, Германия (тези данни съм гледал и затова цитирам тези държави) в болниците попадат предимно неваксинираните или тези с по една доза, вкл. и като проценттно съотношение спрямо различните части ваксинирани и неваксинирани хора в населението.
.
***
Преди близо две години – през януари 2020 г. разказах за Центъра в Ухан и световната драма, която се задава. Тогава никой по света не я очакваше, не я прогнозираше, а световното население беше практически в неведение, че има такова чудо – Ковид. Никой не очакваше милионите мъртви и милионите осакатени досега от пандемията.
Онзи пост завърших с призива „Господ да ни е на помощ!”

Пандемията няма да изчезне – чакат ни поне още няколко години борба с нея.
В добрия, оптимистичния сценарий. В реалистичния – десетилетие, може и няколко.

И надали ще еволюира към по-безопасна: досегашното й развитие сочи точно обратната, противоположна тенденция.
Затова сега този пост няма да завърша с онзи вопъл на отчаняие от онзи пост преди две години!

Защото Господ помага само на онези, които искат да си помогнат и сами.
Не само спазвайте мерките, НО СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ! Ваксината е живот! Неваксинираните играят на руска рулетка – рано или късно Ковидът ще им види сметката.
.
**** Всеки жалък трол или невежа, който се опита да оспори ваксинацията или опасността от Ковида, незабавно ще го блокирам. Ще блокирам всеки, който се разкрещи, че няма демократичност в профила ми, понеже липсвала дискусията.

Пет стотинки не давам за чувствата ви и обидата ви, които в случая нямат място.
Знам за Ковида несравнимо повече от вас и поредицата постове през тези години го доказват. (давам хронология на някои от основните постове с линкове към тях). И затова компромиси с общественото здраве и личното на всеки от нас не правя!

ЛИНКОВЕТЕ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ ИНТЕРЕС
=================================================
=====КОРОНАЧУМАТА: ЩО Е ТО?=====
Списък на една малка част от постовете ми на тема Ковид през миналата и началото на тази година. За трети пореден път го правя. Не давам всички постове, а само някои по-съществени.
И един съвет – прочетете и коментарите, в които се води дискусия и съм дал отговор на всякакви конспирации, измислици и разни нелепости, на редица въпроси и неясноти. Съгласен съм, че става дума за много и много стотици страници, но няма как да имаш що-годе точна информация за такова непознато и сложно явление в 10, 20 реда или страничка. Десетина реда или страница в случая ще са гол лозунг, но не знание и информация.
Знам, че никой няма да чете всичко, но поне прегледайте заглавията и си направете избора на какво да хвърлите поглед.
По своята информираност и изпреварваща информация (вкл. и непублична или засекретена), която дават спрямо медии и мрежи в целия свят считам, че тези постове и дискусията под тях нямат нищо със сричането на родни експерти и специалисти.
Дано да оцените този профил като поне едно място в Интернет, където не ви лъжат и водят за носа.
Ако разбира се, не търсите точно това – да ви лъжат.
.
26 януари 2020
Първи биологичен „Чернобил“?
КОЯ Е ЛАБОРАТОРИЯТА, ИЗПУСНАЛА „КОРОНАВИРУСА“?
***** Господ да ни е на помощ!
***** Вирусно-бактериалният център в Ухан ли?
***** Изглежда става дума за модифицирана и генно променена ЧУМА, което обяснява армейските кордони около градовете, вече стрелящи на месо по всички опитващи се да ги напуснат. Обяснява и вече достигналите 60 млн.души под строга карантина.

.
27 януари 2020
Разчува се:
ИЗПУСНАТО БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ!
*** Този причинител не е типичен коронавирус – различава се значително от семейството им
Постът е белезан от Фейсбук като частично фалшива информация, понеже списание USA Today коментирало същото, но обратното – не е истина. Не давам линк към този пост, понеже бях предупреден, че достъпът до профила ще бъде ограничен или изтрит. Същевременно, година по-късно, на 17 януари 2021 г. Държавният департамент на САЩ в специално изявление официално обвини Центъра в Ухан, че е изпуснал вируса (пуснал съм пост за това с даден линк)
.
29 януари 2020
Коронавирусът
УЧЕНИТЕ – НЕ Е ТРЪГНАЛ ОТ ПАЗАР НА ХРАНИ И ЯДЕНЕ НА ДИВИ ЖИВОТНИ

.
29 януари 2020
Епидемията
ПЪРВИ ЗАБОЛЯЛ У НАС?
В България няма реактиви, с които да се идентифицира заболяването

.
29 януари 2020
УТРЕ ОБЯВЯВАТ СВЕТОВНА ТРЕВОГА!
*** Спешно заседание на кризисния Комитет на Световната здрава организация заради 2019-nCoV

.
01 февруари 2020
ЕПИДЕМИЯТА Е СГРАБЧИЛА 200 000 ДУШИ!
САМО В КИТАЙ! ЗАСЕГА…
Анализ, публикуван в авторитетното научно списание „The Lancet“

.
02 февруари 2020
КОРОНАЧУМАТА – КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ
***** И някои неизвестни факти освен съветите
***** Нямаме епидемия. Имаме пандемия (всеобхватна смъртоносна неличима епидемия навсякъде).

.
03 февруари 2020
Официално за Корановируса: от суперспециалист, политик, съветник на немското правителство, директор на специализиран в тази област институт:
==“ИМАМЕ РАБОТА С МНОГО ОПАСНА ЧУМА!“ ====

.
07 февруари 2020
Актуално:
КОРОНАЧУМАТА
**** Какво става по света и у нас?

.
10 февруари 2020
Утре започва форумът на СЗО
КОРОНАЧУМАТА –
ЛОШИ НОВИНИ

.
11 февруари 2020
КОРОНАВИРУСА
*** Статистически игри и манипулации: мъртвите са живи, болните – здрави, ако не са били поставени в болнично легло

.
11 февруари 2020
КИТАЙ, СВРЪХКОМПЕТЕНТНОСТТА И КОРОНАВИРУСА

.
12 февруари 2020
НОВИНИ ЗА КОРОНОЧУМАТА

.
13 февруари 2020
ВЧЕРА КОРОНАЧУМАТА ЕКСПЛОДИРА,
НАИСТИНА СЕ РАЗВИХРИ!!!
*** Дори фалшифицираната официална информация от вчерашния ден започна да втрещява и втриса
*** ЕС: само с декларации ли ще се бори?
*** Светът не е същият, но малко хора го разбират…

.
16 февруари 2020
В Китай:
НОВИ МЕРКИ СРЕЩУ КОРОНАЧУМАТА
**** Влезе в сила смъртно наказание **** Напълно блокираха още 24 млн. души **** Допълнително нови 60 млн. практически са под домашен арест. **** Влизаш в Пекин – задължително 14 дни карантина, вкл. за пътували пекинци **** Страховито слово на китайския лидер

.
19 февруари 2020
РАЗВИХРЯ СЕ СКАНДАЛ
С ПРОИЗХОДА
НА КОРОНОЧУМАТА
**** Нови научни данни категорично елиминират като източник пазара за животни в Ухан **** Като източник научни изследвания сочат Вирусно-бактериалният център в Ухан

.
22 февруари 2020
Короначумата:
ОФИЦИАЛНИ ДАННИ, ВЗЕТИТЕ МЕРКИ И МАЩАБИРАНЕТО
***** Лъже се съвсем на ангро, но хората не се замислят за съпоставките

.
24 февруари 2020
ЕПИДЕМИЯТА – ВЕЧЕ ПАНДЕМИЯ
**** Финансовите световни министри и мастити икономически експерти като щрауси с глави в пясъка за спад от 0.5% – глупости! Поне 10% от световния БВП**** Какво каза наистина Си ДзинПин – даде властта на армията! **** 7-ти мъртъв в Италия, ще следват хиляди и хиляди, и хиляди **** Лъжите на СЗО и някои учени на фона на ужасяващо, раздиращо сърцето среднощно видео от Ухан

.
26 февруари 2020
КОНСПИРАЦИИ – ДЕЗИНФОРМАЦИИ!

.
28 февруари 2020
ЕПИДЕМИЯТА ИЗТРИ
5 000 000 000 000 (ПЕТ ТРИЛИОНА )
ДОЛАРИ (засега)
**** От тези дни нататък критерият за оценка на политиците ще е само един: как се справят с короначумата. От това ще зависи оцеляването им като лидери.
**** И за бизнеса ще важи същото – печалбите ще минават на заден план, корпоративно-обществената отговорност – на преден.

.
29 февруари 2020
КАКВО ПИШЕ В СПЕЦИАЛНИЯ ДОКЛАД НА СЗО
**** Доклада на Мисията на Световната здравна организация (СЗО), проучвала от 18 от до 24 февруари ситуацията в Китай е в ръцете ми. **** Симптомите, как протича заболяването, кои я прекарват тежко или умират, каква е смъртността, какво да се прави

.
04 март 2020
КОРОНАЧУМАТА – РАЗРОЕНА В ДВА ПОДВИДА

.
05 март 2020
Епидемията:
НА „НАЧАЛНИКА” ЛИ ДА РАЗЧИТАМЕ ИЛИ
ВЛАСТТА ЩЕ ЗАПРЕТНЕ РЪКАВИ?

.
10 март 2020
УЖАСНАТА СЪДБА ДА СТАНЕШ БОГ

.
12 март 2020
Короначумата у нас
ИЗПУСНАТА ЛИ Е ВЕЧЕ СИТУАЦИЯТА ИЛИ ДА?
*** Детайли от ужасяващата прогноза разплакаха канцлера Меркел и немски депутати. А какво сочи прогнозата за България? Готови ли сме за епидемията или вече сме вдигнали бялото знаме пред нея? Становището на СЗО, обвиняващо редица правителства. Българският базов сценарий – от приетите в болница около 50 000 ще умрат, негативен – 100 000, песимистичен – не ми се говори

.
13 март 2020
КОРОНАТА ПАК МУТИРА?
***** Статистиката от Италия сочи, че все повече млади хора попадат в интензивното. **** У нас 14 карантирани избягали от болниците **** 18 000 000 000 000 долара (18 трилиона) загуби – черен четвъртък за борсите.

.
14 март 2020
КАРАНТИНАТА КАТО „ТУКА ИМА -ТУКА НЕМА“

.
16 март 2020
ВАКХАНАЛИЯТА ОКОЛО ЕДИН ПОСТ
**** Разследване: кой стои зад троловете и тяхната дейност, насърчаваща разпространението на епидемията? Плаща ли някой за това и защо дремят политици, МВР, ДАНС, Прокуратура, Щаб, правителство, партии?

.
18 март 2020
КОРОНАТА И МАСКИТЕ
Какво казва Световната здравна организация
Проучване на British Medical Journal *** Текстилните лесно стават извор на зараза

.
19 март 2020
На вниманието на Щаб, правителство, политически сили: изследване на световно реномирания „Империъл колидж”:
В НЯКАКВА КАРАНТИНА – НЕИЗВЕСТНО ДОКОГА!
**** Няма сравнително краткосрочно решение освен ваксина! **** Различните възрасти – какво се чака за тях.

.
19 март 2020
ВЛАСТТА ЦЕНЗУРИРА ИСТИНИТЕ
****Не пипайте медиците! **** И не си точете лигите за поредната афера за милиард евро, която ще гласувате утре в парламента с цената на много човешки животи и съдби! ****

.
20 март 2020
КОРОНАТА, ПРОГНОЗАТА И БЪЛГАРИЯ

.
23 март 2020
Малко оптимизъм:
НАУКАТА СРЕЩУ КОРОНОЧУМАТА
**** Какво казва немският милиардер, чиято компания Белият дом и Доналд Тръмп поискаха да купят срещу 1 млрд. долара **** Кои др. знаменити лица са нейни акционери? **** Американски компании изпитват ваксини върху хората, Китай ги следва по петите, гони ги Канада ****

.
23 март.2020
И френски медици след китайските:
КОЕ ПОМАГА СРЕЩУ КОРОНАТА
*** Като успешна се сочи комбинацията от хидроксихлорохин и азитромицин, но научният свят засега се въздържа от категоричност

.
23 март 2020
Короначумата:
НЕМСКИТЕ УЧЕНИ И МИТОВЕТЕ
**** Давам информацията на световно реномирания немски институт „Роберт Кох“

.
24 март 2020
КОРОНОЧУМАТА НЕ СЪЩЕСТВУВА
ЗА РОДНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

.
24 март 2020
България:
СТАТИСТИКА ПО ВЪЗРАСТИ

.
28 март 2020
КИТАЙСКАТА КОРОНАЧУМА И ОТГОВОРНОСТТА ЗА НЕЯ

.
30 март 2020
За медиците:
ЗАЩИТНО ОБЛЕКЛО – ПРОЦЕДУРИТЕ
***** И една препоръка към правителство и щабове

.
31 март.2020
КАРАНТИНАТА И СПАСЕНИТЕ ЖИВОТИ
**** БЦЖ ваксината – лекарство срещу Короначумата?

.
01 април 2020
Антилогиката на логичното
МАСКИТЕ: „ЗА“ И „ПРОТИВ“
**** Хаосът в управлението на кризи и далаверите раждат абсурди

.
01 април 2020
НА ЖИВО ОТ ОГНИЩЕТО НА ЕПИДЕМИЯТА (Ухан)

.
02 април 2020
Короначумата:
ОСНОВАТА ЗА ПЪРВИЧНИЯ ЩАМ – СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 2015 Г.
**** Първо САЩ, а после и другите западни държави налагат забрана за каквито и по-нататъшни изследвания и експерименти с този вид химерни (изкуствени) вируси заради опасност от пандемия при неволно изпускане или изтичане на информация за биологично оръжие **** А какво се е вършило в Китой зад кулисите през тези изминали пет години надали ще узнаем ****

.
03 април 2020
НАГЛОСТТА И САМООБРЕЧЕНИТЕ

.
04 април 2020
БИТКА В ООН ЗАРАДИ КОРОНАЧУМАТА

.
07 април 2020
ЦИНИЗЪМ И ПОПУЛИЗЪМ
• Из Заповедта на здравния министър:

.
08 април 2020
Научно изследване:
КОРОНАЧУМАТА –
С РАСОВИ
ПРЕДПОЧИТАНИЯ !!!??
**** Атакуващата шпага на вируса – пригодена за специфичен човешки щит на клетката, характерен за европейците (италианците) и несрещан при азиатците

.
08 април 2020
ПОЛИТИЦИТЕ НЕ ИЗДЪРЖАХА ТЕСТА ЗА ОБЩЕСТВОТО
**** Как тестваме и нетестваме у нас и какво се крие зад това?

.
10 април 2020
КОРОНАЧУМАТА В СУПЕРМАРКЕТА
*** Триизмерен модел показва разпространеието

.
10 април 2020
МОДЕЛ НА ЕПИДЕМИЯТА ЗА БЪЛГАРИЯ
*** Американска хипотеза и български реалности

.
12 април 2020
ПАРИТЕ ЗА ЕПИДЕМИЯТА ОТ КОРОНАЧУМАНА – ЙОК
ПАРИТЕ ЗА СПАСЯВАНЕ ОТ ФАЛИТ НА БЪЛГАРИЯ – ??!

.
14 април 2020
КИТАЙ НАЛОЖИ ЦЕНЗУРА ЗА
ПРОИЗХОДА НА КОРОНАВИРУСА!
**** Най-стриктен и сериозен контрол върху фактите с критерий „дали са подходящи за момента“

.
18 април 2020
Политическа и бизнес „коректност“ и научна достоверност:
СКАНДАЛЪТ
С НОБЕЛОВ
ЛАУРЕАТ
* Изкуствена или естествена е Короначумата? Защо има недомлъвки и ненаучно оспорване на научни хипотези? Четвъртата световна война е факт, колкото и да се отрича!

.
26 април 2020.
Скандал:
ТИ ЗАСТРАШАВАШ ЦЕЛИЯ СВЯТ!
**** Тежки обвинения към СиДзинпин. Германия: дължиш ни поне 150 милиарда евро

.
26 април 2020
КОРОНАЧУМАТА РУШИ КРЪВОНОСНАТА
СИСТЕМА И ТАКА УБИВА

.
28 април 2020
1 част. ЕПИДЕМИЯ И СТАТИСТИЧЕСКИ ИГРИ

.
29 април 2020
2 част: ЕПИДЕМИЯ И СТАТИСТИЧЕСКИ ИГРИ

.
01 май 2020
КИТАЙ ОТКАЗА ДОСТЪП И ДАННИ НА СЗО
**** Забрани на световните експерти да участват в разследването на произхода на Короната и какъвто и да е достъп до данни от Центъра в Ухан

.
02 май 2020
„ВЕЛИК Е НАШИЯТ КИТАЙ!”
**** Има ли българско-пекинска машина за пропаганда и тролене и фактите за нея.

.
05 май 2020
България = Италия?
СИВАТА ЗОНА

.
06 май 2020
3част: ЕПИДЕМИЯ И СТАТИСТИЧЕСКИ ИГРИ
*** Лъжите на властта

.
07 май 2020
КАК ДА РАЗЛИЧИМ НАСТИНКАТА,
АЛЕРГИЯТА, КОРОНАЧУМАТА?
* Алергии и астма – рискови ли са, доколко и какво да правим

.
07 май 2020
Пак и отново за ментетата:
СЪВЕТ ЗА БЪРЗИТЕ ТЕСТОВЕ И МАСКИТЕ
***** В мътна вода най-лесно се лови риба

.
07 май 2020
На фона на 3468 мъртви у нас – изцяло фалшиви данни
4 част: ЕПИДЕМИЯ И СТАТИСТИЧЕСКИ ИГРИ
**** По документи месеци наред у нас нямаше нито болни от Короната, нито умрели от нея. Защо?

.
11 май 2020
КИТАЙ И СЗО – В ЗАГОВОР

.
11 май 2020
Десеткратно намаление на истинските данни:
5 част: ПРЕД ЕЛЕКТОРАТА ОТЧЕТЕНИ 117 КОРОНАБОЛНИ СРЕЩУ ЛЕКУВАНИ НАД 1133
**** Епидемията и статистическите игри

.
13 май 2020
КОРОНАЧУМАТА АТАКУВА ОТНОВО КИТАЙ

.
14 май 2020
Извънредната обстановка:
ЗАПОВЕДИТЕ НА МИНИСТЪРА
* Какво разрешават и забраняват 4-те документа за мерките от днес нататък:

.
14 май 2020
Битката с Короначумата –
ПОНЕ ПЕТИЛЕТКА!

.
17 май 2020
Оправдания:
МАЩАБИТЕ НА ЕПИДЕМИЯТА СЕ КРИЕХА
**** Призна главният съветник на китайското правителство

.
18 май 2020 Тревога
КОРОНАТА СЕ ЗАВРЪЩА В КИТАЙ

.
19 май 2020
Короната:
ЗНАНИЕ И НЕЗНАНИЕ (17 въпроса и отговори)
Пускам това като пояснение във връзка с различни дискусии, питания, коментари, митология и конспиративни теории, разисквани в профила ми.

.
25 май 2020
КОРОНАЧУМАТА ПОДБИРА ПО РАСА?
*** Кои умират най-много?
*** Но защо никой не пита публично кои умират най-малко и защо?

.
27 май 2020
Потвърждение:
КОРОНАЧУМАТА МОЖЕ ДА ЗАРАЗИ И ЧРЕЗ ВЪЗДУХА

.
30 май 2020
Короначумата
КИТАЙ ПРИЗНА ОФИЦИАЛНО –
НЕ Е ПАЗАРЪТ В УХАН!

.
02 май 2020
Зад кулисите на СЗО – тайни протоколи:
КИТАЙ НИ ЛЪЖЕ ЗА КОРОНАЧУМАТА

.
12 май 2020
БЛИЗО ДО ВАКСИНА
СРЕЩУ КОРОНАТА?
**** През юли ще бъдат ваксинират от „Модерна” близо 30 000 доброволци.

.
13 юни 2020
Сензация?
КОРОНАЧУМАТА СЪДЪРЖА И СИ СЛУЖИ С ЧОВЕШКИ ПРОТЕИН?!
**** Ако не е с конспиративен произход, остава единствено мутация. Такава мутация ще е първата по рода си, открита от науката, но без никакво обяснение за нея.

.
17 юни 2020
Короначумата се завърна в Китай!
В ЦЕЛИЯ ПЕКИН ВЪВЕДОХА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ!!!

.
06 юли 2020
НЯМА ВТОРИ ПИК,
ИМА ЕСТЕСТВЕН ПРОЦЕС
**** Световни учени потвърдиха съобщеното от мен още през март: Ковид-19 се носи часове наред из въздуха!

.
06 юли 2020
Оптимистичната пропаганда на СЗО:
„НИСКА СМЪРТНОСТ“ –
ЗА БЪЛГАРИЯ
ОКОЛО 42 000 ДУШИ!

.
31 юли 2020
Короначумата в Германия:
ВСЕКИ ПЕТИ (22%) В БОЛНИЦА УМИРА

.
13 август 2020
СМЪРТНОСТ ОТ КОРОНАТА
СПРЯМО ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ

.
10 септември 2020
КОРОНАЧУМАТА

.
20 септември 2020
Короначумата
„УСПЕХИ” НА ПРАВИТЕЛСТВОТО

.
01 октомври 2020
ШПАГАТА НА КОРОНОТА МЕНИ ФОРМАТА СИ

.
09 октомври 10.2020
Ремдесевирът
ПЪРВО ПО-ЕФЕКТИВНО ЛЕКАРСТВО
СРЕЩУ КИТАЙСКАТА КОРОНАЧУМА
*** Президентът на компанията публикува отворено писмо

.
12 октомври 2020
Китайската короначума
КАКЪВТО И ДА Е ИМУНИТЕТ – ПОД ВЪПРОС

.
14 октомври 2020
Грижата за човека, за хората…
ЗНАЕМ ЛИ ЧОВЕКА, ЗНАЕМ ЛИ ХОРАТА?

.
22 октомври 2020
МАСКИТЕ, ИДИОТЩИНАТА НА ВЛАСТИТЕ И ЕПИДЕМИЯТА
**** Чака ли ни наистина пълно затваряне на държавата – всички по домовете им!

.
24 октомври 2020
КОНСПИРАЦИИ ЗА ОБЩЕСТВЕНА КОНСУМАЦИЯ
– СЪЗДАДЕНИ ДА КРИЯТ ИСТИНСКА КОНСПИРАЦИЯ
**** Защо покриха една Декларация…

.
27 октомври 2020
НЯМА НИТО СТАДЕН, НИТО ИНДИВИДУАЛЕН ИМУНИТЕТ

.
29 октомври 2020
ЕПИДЕМИЯТА НЕ Е СТРАШНА ВЪОБЩЕ
**** Но само когото има: ….

.
30 октомври 2020 г.
ПРОВАЛЪТ СЕ ОКАЗА УСПЕХ

.
31 октомври 2020 г.
А такива случаи ще се множат
СТИГА, Г-Н МИНИСТРЕ! СТИГА С ДЕМАГОГИЯТА!!!!
**** Ситуацията у нас все повече заприличва на пир по време на чума

.
8 ноември 2020 г.
ЕДИН ВОПЪЛ НА ОТЧАЯНИЕ
Не е важно дали политиците ще го чуят – няма да го чуят! Важното е Лекарският съюз да го чуе

.
9 ноември 2020 г.
Цитат на деня: „Системата е невинна!”
(Д-Р) МАДЖАРОВ, ВИЕ СТЕ ЦИНИЧЕН!
!!!! Срам! Този човек е шеф на Лекарския съюз.

.
10 ноември 2020 г.
Идииотщиниии-иии! Лудост! Геноцид!
МАНГЪРОВ ЩЯЛ ДА „ЛЕКУВА“ КОРОНАБОЛНИ

.
10 ноември 2020 г.
Преди да коментирате:
МАЛКО ЗНАНИЕ НЕ Е ИЗЛИШНО

.
13 ноември 2020 г.
Пандемията у нас:
ПРЕДИЗВИКАНИЯТ ИНФАРКТ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО
–- Живеем в общ дом, който вместо да ни пази – убива! –-

.
15 ноември в 21:10 ч.
Един пример за
АДА БЪЛГАРИЯ
*** Не се заблуждавайте – не е само в Свищов! „Малката“ провинция агонизира в борбата с Коронота, а в селата е мор! Но тази агония и този мор ги няма в статистиките ***

.
17 ноември в 12:37 ч. 2020 г.
ЦИТАТ НА ДЕНЯ
**** България: световен рекордьор по смъртност от Короната

.
22 ноември в 13:35 ч. 2020 г.
ДАЛИ СМЕ ЗАРАЗЕНИ ИЛИ БОЛНИ ОТ КОРОНАТА?
• Каква е преценката според класификацията на симптомите? * Групи и видове симптоми в тях

.
24 ноeмври 2020 г.
БЪЛГАРСКИ АВТОПОРТРЕТ
От българското население:
• 10% – 5G мрежите са виновни за пандемията;
• 16% – с ваксините срещу Короната ще ни чипират;
• 17% – Короната е световна измама – не съществува;
• 25% – съществува ваксина, но я крият;
• 33% – Короната не е по-опасна от грипа;
• 45% – Короната е създадена от фармацевтичните концерни, за да спечелят от нея.

.
27 ноември 2020 г.
Медицина: НАСТОЯЩЕ – НО ФАНТАСТИКА У НАС

.
29 ноември 2020 г.
ШВЕДСКИЯТ ПРОВАЛ
Икономиката – на дереджето на скандинавските държави, но мъртвите – 12 пъти повече

.
1 декември 2020 г.
КОВИД-ПОМОЩ ЗА ЕЛИТНИ ГЪРЛИ

.
4 декември 2020 г.
ПФАЙЗЕР ВАКСИНАТА – ПОКАЗАНИЯ И ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ
**** Кои групи население са противопоказни за нея
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=3455773547871893&id=100003178455564&refid
.
14 декември 2020 г.
Статистически игри
ЩЕ МРЕТЕ… ЯКО ЩЕ МРЕТЕ…

.
17 декември 2020 г.
ЧЕРНА СТАТИСТИКА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ „УСПЕХИ”

.
19 декември 2020 г.
Короначумата:
НОВИЯТ ЩАМ – КОЛКО Е ОПАСЕН?
*** Значително по-заразен (с 70%), предполага се същата смъртоносност, може да се наложат промени в някои ваксини

.
25 декември 2020 г.
Няма чудодейно средство срещу Короната
РЕКЛАМАТА И ЖЕРТВИ-НАИВНИЦИ

.
25 декември 2020 г.
Предизвикан отговор от предишния пост
ЗАД КУЛИСИТЕ НА „ЧУДОТО“.
• Имервектина не помага, обратното – вреди

.
15.01.2021
КОЙ КАК ВАКСИНИРА?
България е последна в ЕС.

.
15.01.2020
КОРОНАЧУМАТА ПАК АТАКУВА КИТАЙ
*** 22 млн. души – под карантина

.
17.01.2021
Короначумата
САЩ ОБВИНИХА ЦЕНТЪРА В УХАН
• Държавният департамент призова за пълна откритост и изнесе нови данни

.
18.01.2021
ЦИТАТ НА ДЕНЯ
**** Скандал с ваксината на „Пфайзер”
„Имаше административен, но не и политически натиск” – Говорител на Еврокомисията

.
21.01.2021
ПОЖАР В СВЕТОВЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ВАКСИНИ

.
22.02.2021
Официално
НОВИТЕ ЩАМОВЕ – НЕ САМО СА
ПО-ЗАРАЗНИ, НО И ПО-СМЪРТОНОСНИ

25.01.2021
КОРОНАЧУМАТА:
ТЯ МОЖЕ ДА ТРЪГНЕ СРЕД ДОМАШНИ,
ПИТОМНИ И ДИВИ ЖИВОТНИ
**** Опасна ли е и доколко за тях? Евентуално за кои?

.
25.01.2021
България:
КОЛКО ДОЗИ ВАКСИНИ ЗА 7 МЛН?
*** Кога и докога?

.
01.02.2021
КОРОНАЧУМАТА – ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА
*** С 99,8% (998 от 1000) вероятност SARS-CoV-2 е произведен и дошъл от лаборатория според научен доклад, информира yahoo.finance

13.02.2021
Короначумата:
КИТАЙ ОТКАЗАЛ ДАННИ НА МИСИЯТА НА СЗО
И УКРИЛ ПАК ИСТИНАТА ЗА ПОЯВАТА НА ВИРУСА

.
14.02.2021
„СПУТНИК” НЕ ВЛИЗА В ОРБИТАТА

.
15.02.2021
Короначумата:
АНГЛИЙСКИЯТ ВАРИАНТ – И ПО-СМЪРТОНОСЕН?

.
16.02.2021
Свръхсмъртността:
450 ХИЛЯДИ МЪРТВИ В ЕС НАД СРЕДНИТЕ СТОЙНОСТИ (от началото на март до края на ноември)
*** До вчера 630 000 мъртви от Короната

.
18.02.2021
Ментета
ПОРЕДНО ФАЛШИМЕНТО С МАСКИТЕ

.
22.02.2021
КАКВИ И КОЛКО ВАКСИНИ ЗА БЪЛГАРИЯ

.
8.03.2021
„Спутник“ отново не успя отново да влезе в орбитата
ФАКТИТЕ ЗА ЕМА
(европейската агенция за лекарства)
И РУСКАТА ВАКСИНА

.
10.03.2021
КАК ПРЕСМЯТА ВЛАСТТА

.
11.03.2021
Астра Зеника:
ДЕФЕКТНИ ВАКСИНИ В ПАРТИДА ABV5300?

.
11.03.2021
Не само при Доналд Тръмп имаше голям ефект:
ПЪРВО ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ КОРОНАЧУМАТА?

.
15.03.2021
Скандалът с ваксините в ЕС:
НАЦИОНАЛНИ ПРАВИТЕЛСТВА
СА ИЗКРИВИЛИ СПРАВЕДЛИВОСТТА
**** От квота от 13.33 млн. дози България се е отказала от половината

.
23.03.2021
ЗА АСТРА ЗЕНИКА
Националния институт (център) по заразни болести в САЩ публикува следното съобщение

.
24.03.2021
ЕМА (Европейската агенция по лекарствата):
ИВЕРМЕКТИНЪТ НЕ ЛЕКУВА ОТ КОВИД!!!!!!

.
26.03.2021
Докладът на СЗО за произхода на Ковид-19
НАД 280 СТРАНИЦИ ПРЕЛИВАНЕ ОТ ПУСТО В ПРАЗНО
*** Политическите четива не са нито експертни, нито научно-медицински

.
27.03.2020
Статистиката за
ВАКСИНИ И СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

.
12.04.2021
Най-новото в науката
ПЕНТАГОНА ГОТВИ РЕВОЛЮЦИЯ СРЕЩУ ПАНДЕМИИТЕ

15.04.2021
Народни и статистически игри
КОРОНАВОЙНАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ

28.06.2021
Със или без Китай
УЧЕНИ ИСКАТ НОВО РАЗСЛЕДВАНЕ
**** Пекин крие истината за Короначумата

02.08.2021
Световен скандал
КОВИДА – ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН КАТО БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ?

Григор Лилов