Пандемия в истинския медицински смисъл няма. Даже за епидемия е трудно да се говори

Пандемия в истинския медицински смисъл няма.
Даже за епидемия е трудно да се говори.

Но за сметка на това целият свят беше въведен в такъв режим и като последствие е замислен и задействан естествен при условие на свиване на хората процес на икономическа криза.

Поскъпването не е само у нас, навсякъде е и аз даже твърдя, че в „развитите“ западни икономики кризата ще е в пъти по-страшна и остра от при нас, защото ние икономика нямаме, следователно нямаме много неща за спадане, спиране и загиване. То при нас всичко е спаднало, спряно и на изкуствено дишане още от ГЕРБ насам. Сегашните „нови“ тикви от кръга Прокопиев единствено хвърлиха око и се наточиха да ограбят Българската банка за развитие, друго от тях няма. А и да довършат каквото могат от последните остатъци суверенна икономика като я завържат окончателно за глобалистките тръби на източване.

Обаче аз пак ще вървя срещу основния поток и ще кажа, че който сее кризи, ще жъне бури. Българските пословици изразяват железни окултни закони, от които никой не може да се спаси. Та, които са замислили тези идиотщини с човечеството, вируси, пандемия и кризи, те ще опитат на гърбовете си най-силният удар. И хич не си мислете, че понеже имат много пари, са недосегаеми. Той Животът си има и други методи да въздава, не само чрез финансови загуби. Държавите, които следват икономическите модели на глобалистките гурута чрез глобалистките университети Оксфорд, Харвард, Йейл и прочие по цял свят, ще претърпят такива загуби, че свят ще им се завие! Защото възнамереното сега, независимо дали е добро или зло, ще бъде увеличено стократно. И понеже тъмните са слепи като къртици, както и тези, които им ходят по гайдата, изобщо не разбират, че причинявайки тази криза сега, те всъщност причиниха собствения си край. Защото има много фактори, които работят в полза на здравия разум и търсят нови решения за задънената улица, в която Шваб, Сорос и Гейтс буквално вкараха света насила.

Страшно много хора търсят изход от тази безизходица. А който търси, той и ще намери.
Задължителна ваксинация е абсурд! Тя може да мине само и единствено със съгласието на ВАКСИНИРАНИТЕ. Франция от днес ще опита този трън в гащите, който сама си сложи. Никога не може насила да накараш всички да направят нещо, това е абсурд и аз отново повтарям, то може да стане само със съгласието и никога с несъгласието.

Путин, като е ваксиниран, защо ще ходи в карантина?

Нали ваксините пазят от вируса, да не се заразяваш и боледуваш и не дай Боже да вземеш да умреш?

Аз така знам, че като съм ваксинрана против туберкулоза още в родилното, съм защитена от туберкулоза, а не да се разболея от туберкулоза, че да я карам по-леко. Аз така знам и живея. С тези ваксини какво не е наред, че ваксинираните трябва да седят в карантина?

Аз знам отлично отговора на тези въпроси, провокирам мозъците да мислят.

Ще пишем много за предстоящите нови трети избори. Но отсега ви уверявам, че приспиването по отношение на тях ще бъде фатално за всеки, който не положи усилие да разбере заплахите и опасностите. За разлика от предните два пъти, сега имаме избистрен враг, явен и пред очите ни и той не е ГЕРБ! Много по-страшен е от ГЕРБ! Но нещата са сложни и ще обяснявам с времето

Тези избори ще бъдат решаващи по много причини.

Анастасия Гешева