ПАНИКА И УЖАС!

Защо, бе? Във война ли сме с някакъв вирус? Ако сме във война – да сме като на война! През всички войни които е преживяло човечеството хората са воювали храбро без да мислят дали ще загинат от стрела, копие, меч, куршум или шрапнел … войвали са храбро, гинели са по бойните полета със стотици хиляди, милиони, но не са били затваряни по домовете си, не са се криели, а доброволно са отивали на явна смърт без страх! Сега кво става?
Всяват някакви мъдри глави паника и ужас сред хората, слагат ги под карантина, не им позволяват да дишат нормално дори с някакви ненужни парцали по лицето, медицински работници надават вой, че не им достига персонал … (При двете големи стачки за по няколко месеца на медицинските работници във Франция и Америка смъртността е намаляла с около 80-90%!) Нас ни зомбират, плашат, карат ни да се крием по домовете си, прекратяват социалните ни контакти, бизнеса ни, работните ни места, затварят училища – вкараха ни в някакъв хорор за да ни е страх, да изпадаме в депресия да си мерим температурата по няколко пъти дневно … Познайте защо! Ами защото изплашеното население се контролира много по-лесно …
И това ако не е обикновен фашизъм, здраве му кажи – страх и ужас от репресии, глоби, затвор на всеки който не изпълнява идиотските мерки на некомпетентни, фашизирани „доктори“, политолози по заповед на управляващите ни неофашисти!
Същото е и с купените и продажни медии и мисирки които ни облъчват от екрана и другите медии денонощно с ужаси и измислени цифри… Явно, че няма да мрем на фронта от случаен куршум, а от страх с който ни бомбандират всеки ден с все повече заразени, болни и умрели! Аре чао, малоумници унищожавайки умишлено народа, икономиката, образованието … Чао и не бъдете #ЗДРАВИ!
Лично аз отказвам да нося разни парцали на лицето, за да спазвам всякакви видове тъпи карантини, а ако ще се мре ще умирам като войник – ако ме уцели измисления вирус, уцели – ако не продължавам напред! На война, като на война …
С възмущение – полковник инж. Кирил Стаменов.
loading...