Парламентът ще си заседава, Радев ще ни управлява. Така ще бъде до 2025-та, ако партиите не махнат машините, не вдигнат изборната граница за коалиции на 8% и не въведат мажоритарен вот

5 месеца президентска Република България. И още 5 по 5 до 2025-та

Парламентът ще си заседава, Радев ще ни управлява. Така ще бъде до 2025-та, ако партиите не махнат машините, не вдигнат изборната граница за коалиции на 8% и не въведат мажоритарен вот за 120 депутати в един тур. Италия тръгна по този път. Пътят на Унгария – 32 години без предсрочни избори.

Радев е или добър, или лош. Не може да е добър, като млати юмрук срещу законното правителство на Бойко, а да е лош, като гълчи партизаните на Сорос от ПП и ДБ.

Февруари 2020-та от парламентарната трибуна му поисках импийчмънт. Всички мълчаха… На другия ден Томислав Дончев ме бламира. Хак да ви е Радев! Ако изборите ни бяха по гръцкия закон, Бойко щеше да има 117 депутати – бонус +50 на победителя. Хитри гърци! Стабилност искат – все едно дали е Ципрас, или Мицотакис!

P. S.: Американците си траят, разочаровани от Кирчовците и не ни сочат човек за премиер. Явно ги устройва положението. Да не забравяме, че Радев е любимец на Нанси Макълдауни (на снимката), бивш посланик на САЩ у нас. Тя го нарече навремето в депеша до Вашингтон „Звездата на Българската армия.“ Госпожата днес е голяма клечка в Америка – съветник по военните въпроси на вицепрезидента Камала Харис.

Георги Марков