Пасмината около герб наистина смята, че държавата е тяхна!

Редакторът на изданието ТРУП (д) – мутренския вувузел на властта на борисов, щял да обяви гражданско неподчинение и да не излезе от сградата, собстевеност на Мин. на културата, което е прекратило договора с фирмата, която е наемател и очевидно преотдала (незаконно) имота на „медията“ ТРУП.

Блъсков може да си блъска главата и квичи на умряло, но никой не е длъжен да търпи наемател, който не иска, особено пък, когато той не си плаща наемите в продължение на много време.

Но дори и да ги плаща, наемодателят има право да прекрати договора когато реши. Ако на блъсков това не му харесва, може да съди държавата, но преди това трябва да се изнесе от незаконно окупираната от него сграда.

Поведението на този човек и отвратителното му издание е нагледно доказателство колко са обнаглели и озверели мутрите от бившето управление и техните медийни подлоги.

Гражданско неподчинение да си прави блъсков в спалнята си, а не в чужд имот! Пасмината около герб наистина смята, че държавата е тяхна!

Същото важи и за окупираните пространства от герб в НДК! Да ходят да си намерят имоти под наем и да плащат наем на пазарни цени! Егати наглеците!

Татяна Кристи