ПатрЕОтите счупиха тъпомера и нагломера рано сутринта

В ролята си на патерици Одебелените патриоти винаги се чувстват комфортно и не се срамуват да се излагат публично. Все едно кой ги използва – ГЕРБ, както досега, или БСП и ДПС, както ще бъде в бъдеще. Единственото вярно в изказването им в тв ефира от тази сутрин е, че в неделя (както и във всеки друг ден) ще се съберат около шишето с ракия.
„Омръзнало ми е от хора, които са били в ЦК на Комсомола! Айде да не си говорим с предизборни лозунги.“ Това заяви пред Нова телевизия лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов и така сложи точката на коментара си за БСП и лидера на партията-столетница.

На свой ред Валери Симеонов, лидер на Патриотичния фронт, коментира има ли намеса на Русия във вътрешните работи на страната: „Няма проблем с отношенията ни с Русия. Какви катюши, какви танкове!“.

Каракачанов допълни: „Очаквате, че някой ще ви наложи ограничение и страна като Русия, която е един от световните фактори, ще си мълчи. Проблемът е, че станахме част от сблъсъка между САЩ и Русия. Европа плаща сметката и ние плащаме сметката“.

Валери Симеонов отбеляза, че санкциите срещу Русия са свързани само с нефто- и газодобива, както и за определени хора. „Това е. Няма други санкции“, заяви той.

Двамата патриоти бяха единодушни, че животът им няма да се преобърне в деня на вота в неделя. „В неделя ще се съберем на по чаша вино и ще обсъдим ситуацията“, заяви Каракачанов. „Няма да има новина вечерта“, категоричен бе Симеонов.

На въпроса „С колко лева живеете на ден и имате ли кредит“, лидерът на Патриотите отговори: „1000-1200 лв. Кредит нямам, не съм имал никога“.

„И аз нямам кредити, живеем с 1200-1500 лева. Най-големият ми разход е за цигари – 2 кутии на ден“, отговори Каракачанов с уговорката, че заради цигарите щели да го подложат на жестока критика.

Запитани каква кола карат, Симеонов отговори: „Никога не съм ползвал шофьор. Колата ми е стара, но много вярна и стабилна. „Ситроен С-5″, страхотна е!“, а Каракачанов заяви: „Аз карам „Дачия Дъстър“. Ние с колегата Симеонов не сме ползвали служебните мерцедеси“.

На въпроса „Кога излъгахте за последно?“, Валери Симеонов каза: „Няма да ви отговорим на въпроса, защото това е в личен, в семеен план. Аз не обичам да лъжа, не лъжа“.

Помолени да опишат с по една дума политическите си опоненти в предизборната надпревара, Симеонов отговори така: „Казвам ви по една дума, а вие ги разпределете и решете за кого се отнася: „лабилен“, „самонадеяна“, „психически увреден“, „озверял за власт питекантроп“. Наслагайте си както искате“.

Накрая и двамата гости заявиха, че носят български костюми. Симеонов бил днес с най-хубавия си, за 500 лева, а Каракачанов с гордост заяви, че носи родно производство – на „Мизия“-Плевен, за около 200 лева

ПатрЕОтите счупиха тъпомера и нагломера рано сутринта

http://bnews.bg