Патриотите – придворните ШУТОВЕ в парламента!

Патриотите са придворните шутове в парламента. До това заключение стигна Хамид Хамид от ДПС.

След поредицата скандали в редиците на Обединени патриоти, се стигна до там, че Бойко Борисов да ги помирява, че чак и на извънреден коалиционен съвет ги събра, за да внесе нотка яснота пред обществото – всичко било спокойно, коалицията била стабилна.

В коментара си пред БТВ Хамид Хамид назова, че именно патриотите – придворните шутове биват строявани и по всичко трябваше да разбираме, че в тази роля влиза Борисов.

Оплетен като пиле в калчище, Искрен Веселинов не успя да отговори адекватно на Хамид и заговори за ТОЛ системи и т.н. Той даже си позволи да дава оценки и на медиите – защо се били занимавали със скандалите, а не казвали какво друго се върши в Народното събрание от към законодателна дейност. Ало, патрЕотчето, медиите ще отразяват това, което сметнат за необходимо. Докато има шутове като вас в парламента, ще се говори, пише и показва.

И забележете, Веселинов се „опита“ да замае положението за физическия сблъсък между Волен Сидеров и Валентин Касабов, а думите му – такива случки да бъдат все по-редки, може единствено да значат, че не е изключено да сме свидетели на още порции побоища – вербални или физически.

И не вярвайте на Борисов, който ви казва, че стабилността не била заради постове, положение и т.н. – гузен негонен бяга. Точно тези малките (ОП) са склонни да направят всичко, но кокала няма да пуснат.

Резултат с изображение за Патриотите

http://bnews.bg

loading...