ПАТРИОТИЧНА ШИЗОФРЕНИЯ: НОСЯТ ИБРИКА НА ТУРКОФИЛА БОРИСОВ, НО ЩЕ НАЛАГАТ ЕВРОСАНКЦИИ НА ЕРДОГАН

Патриотарите изтрещяха. Третират плебса като колективен дебил, негоден да различи черното от бялото. Хем са ибрикчии в туркофилския кабинет на Борисов, хем зоват на оружие срещу Туркия.
Брюкселският хайдутин Ангел Джамбазки днес се изцепи, че Ердоган нямал място в Европа. И за да е пълно изтрещяването му, евродепутатинът поиска преговорите с Анкара да бъдат заменени с ... евросанкции.
Джамбазки, Джамбазки! Що риташ еврозаплата от 20 000 евро? Забрави ли, че ВМРО членува в групата на евроконсерваторите, където си пиеш кафето с делегата на Партията на справедливостта на Ердоган?
В часа, в който вемереовецът се дереше срещу Ердоган, говорителят на турския президент изказа специална благодарност към Бойко Борисов за конструктивната роля, която е проявил за организирането на срещата на върха ЕС-Турция във Варна.
Ибрахим Калън направи ниско темане на Борисов и многозначително натърти, че турската страна очаква на 26 март във Варна да се даде нов тласък на отношенията с Брюксел и Турция да е новият член на ЕС…
Ако е баш патриот, Джамбазки има достоен изход – на 26 март да напусне Брюксел и хване Балкана. Но понеже Каракачанов е военен министър, що пък да не дигне войската и на бял кон влезе във Варна да прогони Ердоганя?
Да не дава Господ да го сполети съдбата на Владислав Варненчик! Щото Бойко ефенди носи ибрика на султан Ердоган и ще му свали главата, без да му мигне окото. Заради Тайпи той фес ще сложи, та едно ВМРО ли ще му се опре.

Велизар Енчев

loading...