ПАТРИОТИ, ХАЙДЕ СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА

Родните депутати, практикуващи патриотинг, отново смаяха с идеи. Да спасявали туризма с ваучери за почивки за българските граждани. Бравос, ашколсун, машаллах!

Идеята за спасение на българския туризъм щеше да прозвучи много добре, ако преди това практикуващите патриотинг бяха помислили и за самите българи. Безработни, потънали в заеми, кредити и дългове. С пенсионери, вдигнали кръвно и със страхова невроза от мерките. С отчаяни хора, нямащи работа и доходи и гонени от кредитори. А патриотите ще раздават ваучери за почивка!

Защо никой не пита как живеят безработните? И длъжниците?

Защо няма ваучери ЗА ХРАНА, бе, патриотари? Или съдейки по Шкембе войвода, смятате, че народът има резерви за месеци глад?Защо няма ваучери за детски дрехи и храна? Защо няма ваучери за летни лагери за децата? Защо няма ваучери за бедните? А спасявате туризма. Същите тези собственици, които отказваха да плащат добри заплати на работниците си и искаха молдовски гастербайтери, които да им работят за 400 лева! Същите собственици, които продават двеста грама цаца за 10 лева? И ще спасавяте тези хора.

А хората, които ще останат без храна, без ток, без вода, те не са важни, нали?

Те не могат да съберат достатъчно електорат за гласуване? Те не са важни за вас!
Отвращавам се от лицемерието. Това не са патриоти. Това са измекяри, практикуващи патриотинг. За които народът е последна грижа. Важни са интересите, алъш-вериша и усвояването. Останалото е само пукотевица!

Елена Гунчеваu

loading...