ПАТРИОТЪТ- ЕНИЧАР !

Докато вниманието ни е насочено към трилогията Божков- Борисов- Горанов, един предприемчив “ Патриот“ прокарва нов закон за хазарта, който ще пренасочи всички финансови потоци от този сектор към Делян Пеевски и ДПС.
Нека се върнем 3,5 години назад, когато този Еничар, заедно с Каракачанов бяха в едно шоу, където се заклеха, че няма да правят коалиция с ГЕРБ? Месец по-късно вече бяха се събрали и с Герб и с Волен, който “ УЖ“ презираха. Много от нас са забравили, но опорките на тази дружина бе:
Всички срещу ДПС, България е за Българите и прочие?
След като национализира Лотарията на Божков, фалира „Еврофутбол“ и остави хиляди хора без работа, Валери не пое никаква отговорност и към всички останали разпространители на билетчета, които претърпяха загуби за десетки и стотици хиляди левове?
Божков е Капут, но желанието на Свинята Пеевски от години е той да превземе всички печеливши сектори в България, да купи и подчини всички възможни опоненти и да стане единствен и незаменим фактор за всички.
И сега, Делян си има Валери, Валери, който за 3,5 години не пророни и дума за отсъствиети на Пеевски в Парламента, Валери от „Патриотите“, които с удоволствие гласуваха Йордан Цонев да стане председател на комисията, която ще наблюдава харченето на парите от ЕС, Валери, който видно одобрява Коалицията ГЕРБ- ДПС, и без проблем приема да е част от нея, Валери, който не изрече и дума, когато Йордан Цонев директно си каза, че няма по-логично от коалиция ГЕРБ- ДПС, Валери – ЕНИЧАРЯ НА ПЕЕВСКИ!
Та да се върнем на новата схема на Валерко, която насочва хазартния бизнес към 5 звездните курорти по морето и планините, както и по границите на БГ?
Първоначално, няма лошо в това, но като се замисли човек колко е презастроено навсякъде,то следва, че ще трябва да се ползват вече построените хотели, за да се преустроят в казина?
А на кой са големите хотели?
Те са на ТИМ, ДПС, СИК и разни политици, като Валери Симеонов.
Гарантирам ви, че ако това се приеме, ако боклуците, които ни управляват останат на власт и в следващите 4-5 години, то от всички хазартни фирми ще остане само една, която ще е на Пеевски, през селски тарикати, като Братя Найденови, които да не мислите, че са скочили на Божков без да имат гръб и гаранции, че ще отцелеят след тази касапница?
Мога да се обзаложа и , че след като спаси ФК Левски от фалит, направи ги шампиони другата година и се издигне, до “ МЕСИЯ“ в очите на Милионите фенове на този клуб, то Пеевски, ще удари или елеминира по един или друг начин и Гриша Ганчев, а чрез Найденови, ще се превърне в скрит собственик и на ЦСКА, обединител на тирето с другото, и горд притежател на двете най-значими агитки в България?
А Валерко, той вече ще е я съветник на Пеевски, я нещо друго, точно като Националните Предатели Георги Близнашки, Чобанов, Цонев и прочие!
И понеже и на мен, като на Валери ми пука за България, то да му дам едно по-добро предложение в полза на моята мила Родина:
Национализирахте Лотарията, ами Национализирайте и казината, както и онлайн хазарта, така над 1,4 милиарда на година, ще постъпват в Държавната хазна, като чист приход, отделно от данъците, вместо да отиват в бившите Сикаджии и настоящи ДПС-ари?
Няма да го направиш, нали Валерко, няма да го направиш, защото си част от ЕНИЧЕРСКИЯТ корпус, който Унищожава България, защото си Алчно Продажно и Безгласно мишленце, в капана на едно голямо и Гнусно Прасенце…
Честит ни 07.06., 30 години ‘ДЕМОКРАЦИЯ“

Иван Иванов

loading...