ПАТРИОТЪТ НА ДПС

Спейки до по-късно днес (неделя е все пак) съм пропуснал простотиите на Б.Б, но пък успях да изгледам безплатната лекция на Ревизоро по БНТ!
Това е “ ПАТРИОТЪТ“, който предложи Сотир Цацаров за Председател на КПКОНПИ (Сотир Цацаров на Делян Пеевски и ДПС, Сотир Цацаров, който пък предложи Иван Гешев, който също е на Делян Пеевски и ДПС)?
След като многократно похвали работата на Гешев, Ревизоро започна да се хвали как е успял да върне Италианските боклуци, как е прочистил България и е спасил десетки Области от сигурна суша?
Тази ДПС-арска подлога от Псевдо-патриотичен вид забрави да каже, че докато той си пиеше уискито с Гешев, едни обикновени граждани снимаха балите с боклуци, пускаха сигнали и информираха обществото.
Че ако не беше се вдигнало гражданското недоволство, то тези боклуци още щяха да са си тук, и да се горят от Ковачки?
Тактично премълча, че тези боклуци са влезли в Бг. по времето в което той е депутат от управляващото мнозинство, което пък управлява от 3 години?
Нито дума не обели за изявлението на предложеният от него бъдещ шеф на КПКОНПИ Сотир Цацаров от 18.04.2020г.:
Корупцията в България не е намаляла???
Ама Цацаров къде беше в последните 7 години?
Той не беше ли Главен прокурор?
И понеже Цацаров не е направил нищо, за да намали корупцията докато е имал пълната власт за това, то Ревизоро го предложи, а реалната управляваща коалиция от ГЕРБ + ДПС + “ ПАТРИОТИТЕ“ + ВОЛЯ + 50 % БСП, го избра за Председател на КПКОНПИ?
Време е да прогледнем, време е да преосмислим грешките си, да ги заличим и да не ги допускаме повече.
Пандемията ще свърши, но моята НАДЕЖДА е с нея да свърши и ТЪРПЕНИЕТО НА БЪЛГАРИНА…

Иван Иванов

loading...