„Пир по време на чума“

„С наближаването на парламентарните избори през април 2021, управляващите ГЕРБ-ВМРО-ВОЛЯ-НФСБ се опитват да затвърдят и даже да засилят своето влияние върху изборния процес.

„За тези действия свидетелстват меко казано партизанските им прояви.“

Будни граждани сигнализират всеки ден в социалните мрежи, че партийните организации на управляващата върхушка трескаво търси хора, които да попълнят местата в комисиите (ЦИК, РИК и СИК) като вече мизата за член на районна избирателна комисия е достигнала до 450 лв., като председателското място в София Град достига до 1000 лв. Но, сигурни хора, които да защитават интересите на партиите, които са ги поставили трудно се намират, заради създалата се ситуация с Корона Вируса.

Друг по-притеснителен факт е, че ГЕРБ и ВМРО с помощта на ВОЛЯ и НФСБ са задействали структурите си с цел откриване на потенциални техни нови „прекупвачи“ има се предвид хора, които да им купят нужното количество гласове.

Ситуацията наложила подобни действия е създадена от получени реални проучвания от рейтинговите агенции , които „изваждат от парламента ВОЛЯ, НФСБ и ВМРО, а това както знаем са коалиционните партньори благодарение на които ГЕРБ все още управлява държавата.

Предполага се, че тези три партии ще бъдат заменени от „Има такъв народ“ на скандалния шоумен Слави Трифонов, „ВЪЗРАЖДАНЕ“ на д-р Костадин Костадинов и „Българско Лято“ на прогонения в Дубай олигарх Васил Божков.

Създалата се ситуация с Корона Вируса и множеството нови партийни проекти кандидати за управлението на страната повиши неимоверно цената за глас. Обществена тайна е, че гласове винаги са се купували на избори, но предстоящите избори налагат повишаване на цената на „един глас“.

Според запознати по време на предните парламентарни избори най-скъпия глас е струвал 150 лв., към днешна дата на най-ценните гласове вече се търгуват на цена от 250 лв.

Никой не знае колко ще се покачва цената и колко ще струва на партийните централи вотът на народа, но близки до управляващите твърдят, че за изборите управляващата коалиция е приготвила сумата от около половин милиард лева, която да обезпечи 1 млн. гласа в полза на управляващите.“

Thoth Atlantean